Ege Postası
Geri

Yıldırım 1414 proje açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, pazartesi günü İzmir için yapmayı vaad edeceği projeleri açıklayacak. Yıldırım’ın ekibinin 30 ilçeyle ilgili 1414 proje hazırladı. Özellikle kentin trafik ve ulaşım problemine çözüm olacak projelerin dikkat çekeceği öğrenildi. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, pazartesi günü İzmir için yapmayı vaad edeceği projeleri açıklayacak. Yıldırım’ın ekibinin 30 ilçeyle ilgili 1414 proje hazırladı. Özellikle kentin trafik ve ulaşım problemine çözüm olacak projelerin dikkat çekeceği öğrenildi.
Yıldırım 1414 proje açıklayacak!
Haberler / Yerel Politika
22 Şubat 2014 Cumartesi 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) - AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bir yandan ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ederken, proje ekibi de seçimlerin kazanılması durumunda hayata geçirilecek projeleri ilçe ilçe hazırladı.

İZMİR BU PROJELERİ KONUŞACAK
Kent ulaşımdan, kentsel dönüşüme kadar birçok alanda hazırlanan projelerin ses getireceği belirtiliyor. Yıldırım’a yakın kaynaklar, “Projelerin her biri birbirinden önemli. Açıklandığı zaman İzmir bunları konuşacak. Çalışmalar sürüyor” dedi.

YOĞUN MESAİ HARCADILAR
Yıldırım’ın İstanbul ve Ankara’dan gelen proje ekibi seçim üssü haline getirilen Konvoy İş Merkezi’nde gece gündüz proje çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay ilçe başkanı ve belediye başkan adayları ile biraraya gelen proje ekipleri ilçelerdeki eksikliklerle ilgili parti  yöneticileri ile görüş alışverişinde bulundu.

MAHALLE MAHALLE SOKAK SOKAK PROJE
Yıldırım’ın “Hayat İzmir” adı verilen ve 
pazartesi günü 1414 proje açıklayacak. 30 ilçe için mahalle mahalle, sokak sokak hazırlanan projelerin, kentin birçok alt ve üstyapı sorunlarına çözüm önerisi sunuyor.

"YILDIRIM'A SEVGİ SELİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


PROJE EKİBİNİN BAŞINDAKİ O İSİM!
Yıldırım’ın proje ekibinin başında ise ENS Project Development Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Ergin’in bulunuyor. İşletme ve Ekonomi lisansını Boğaziçi Üniversitesi’de alan Ergin’in arsa geliştirme, konut ve ticari gayrimenkul yatırım projeleri üzerine çalıştığı biliniyor.İTÜ’de Gayrimenkul geliştirme alanında yüksek lisans yapan Ergin’in uzmanlık alanının yatırım modeli geliştirme ve ekonometrik çalışmaları bulunuyor.

TENZİLE ERDOĞAN İMAM HATİP LİSESİ PROJESİ
Ergin’in başkanlığı yaptığı ENS Project Development, İstanbul Başakşehir’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın ismini taşıyan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin projesini yaptı. Şirket yurt içi ve yurtdışında da birçok önemli projenin altına imza attı.

KONTROL EDİYOR
Gündüzleri seçim çalışması yapan Yıldırım’ın geceleri projeye ekibinin hazırladığı projeleri kontrol ederek görüş alışıverişinde bulunduğu belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası