Ege Postası
Geri

AK Parti'den Kocaoğlu'na İZSU tepkisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İZSU'nun, Menderes Görece'deki deposundan Makine Kimya Endüstrisi'ne gönderilmek üzere aynı gün çıkartılan 25 kamyon dolusu eski ve yeni malzeme, hurdacılara satılmak üzereyken engellemesi bomba etkisi yapmıştı.İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan konuyla, Başkan Aziz Kocaoğlu'na tepki gösterdi, cevaplaması için 3 soru sordu. AK Parti'den Kocaoğlu'na soru bombardımanı
AK Parti'den Kocaoğlu'na İZSU tepkisi!
Haberler / Yerel Politika
8 Ağustos 2015 Cumartesi 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İZSU’nun Menderes Görece’deki deposundan yola çıkan 25 tır dolusu eski ve yeni malzemenin hurdacılara satılmak üzereyken polise yapılan ihbar sonucu gerekli tespitin yapılmasıyla satış engellenmişti.  İZSU’da kurum içinde soruşturma açılmış, olay yargıya intikal ettirilmişti.

"Büyükşehir'de büyük skandal!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

DOĞAN'DAN BAŞKAN'A 3 SORU!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan konuyla ilgili tepki gösterirken, şunları söyledi;
 
“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu, eski büyükşehir belediye başkanı rahmetli Ahmet Piriştina’dan görevi devraldıktan sonra deneyimli bürokratları görevden uzaklaştırarak iş bilen bir kadro oluşturamamıştır. Kurum içerisinden yetişen bürokrasiyi ve yöneticiliği bilen bürokratları sorumlu yerlerde görevlendirmek yerine dışarıdan bürokratlar ithal ederek Türkiye’nin en güzel kentlerinden olan güzel İzmirimizi yönettiğini zannetmektedir. Ancak Sayın Kocaoğlu İzmir’i yönetememektedir. İthal, kurum içerisinde yetişmemiş bürokratlarla İzmir çok sıkıntılı bir süreçler yaşamaktadır. Otobüsü otobüs durağında gören Genel Müdür ile ESHOT gibi dev bir kurum, suyu musluk ve denizden başka yerde görmemiş bürokratlarla İZSU gibi hassas bir kurum ancak bu kadar yönetilebilir. Kamuoyuna yansıyan bilgilere baktığımızda İZSU’nun Menderes Görece’deki deposundan 25 tır dolusu eski ve yeni malzeme içlerinde çelik borular, su sayaçları bulunan malzemeler hurdacılara satılmak üzere yola çıktığı polise yapılan ihbarla tespit edilmiş ve satış durdurulmuştur. Eğer polise yapılan ihbar olmasaydı milyonlarca liralık alt yapı malzemeleri kaybolacaktı. Bizler İzmirli hemşerilerimiz adına Sayın Kocaoğlu’ndan bu konuyla ilgili detaylı ve ayrıntılı bilgi bekliyoruz.
 
Sayın Kocaoğlu’na soruyoruz;
 
*25 tır dolusu İZSU’ya ait malzeme nereye gidiyordu'
 
*Konuyla ilgili olarak hangi işlemler yapıldı'
 
*Kamuoyuna yansıyan bilgilerin haricinde yansımayan neler var'
 
Bizler İzmirli hemşerilerimiz adına Sayın Kocaoğlu’ndan bu konularla ilgili detaylı bilgi bekliyoruz. Buradan Sayın Kocaoğlu’na bir de öneride bulunuyoruz, kendisinden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde kurum içinden yetişmiş ehil bürokratların göreve gelmesini bekliyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası