Ege Postası
Geri

AK Parti kampa giriyor; Şarkıcı Berdan Mardini konser verecek

AK Parti İzmir İl Teşkilat yöneticilerinin Gümüldür’de yarın başlayıp Pazar günü İl Kadın Kolları kongresi ile sona erecek olan programı her biri alanında uzman ünlü konukların vereceği eğitimlerle gerçekleştirilecek. AK Parti Teşkilat yöneticileri liderlik, beden dili, iletişim becerileri konularında uzman ünlü Dr. Özgür Bolat ve Aşkım Kapışmak’ın vereceği birer saatlik eğitimlerle seçime hazırlanacak. Teşkilat mensupları yoğun programlar sonundaki yorgunluklarını Cumartesi akşamı gerçekleşecek olan Berdan Mardini konseriyle atacak. Şarkıcı Berdan Mardini konser verecek
AK Parti kampa giriyor; Şarkıcı Berdan Mardini konser verecek
Haberler / Yerel Politika
10 Mayıs 2018 Perşembe 00:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Teşkilatı yarın Gümüldür’de kampa girecek. İzmir İl ve ilçelerden yaklaşık bin 500 parti yöneticisinin katılacağı 3 gün sürecek kampta, kişisel gelişimden sosyal medyanın aktif ve etkin kullanımına, hafıza tekniklerinden siyasi etik, takım çalışması, kişisel motivasyon, beden dili ve hitap gibi alt başlıklarda konunun uzmanlarının vereceği seminer ve eğitim çalışmaları yapılacak.

AK Parti İzmir Teşkilat mensupları 11-12-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampta tüm bu başlıklarda alacakları eğitimin yanısıra eğlenme fırsatı da bulacak. AK Parti yöneticileri, seminer ve eğitim çalışmalarının ardından Cumartesi akşamı şarkıcı Berdan Mardini’nin vereceği konserle yorgunluk atacak.

ÜNLÜ UZMANLAR ÖZGÜR BOLAT VE AŞKIM KAPIŞMAK KAMPTA OLACAK

AK Parti teşkilatı davranış bilim, danışmanlık, liderlik eğitimi, beden dili, hitabet, iletişim becerileri konularında Türkiye çapında ünlü Dr. Özgür Bolat ve Aşkım Kapışmak’ın vereceği eğitimlerle 24 Haziran seçimlerine hazırlanacak.

İKİ ÜNLÜ UZMAN KAMPTA AK PARTİLİ YÖNETİCİLERE EĞİTİM VERECEK

Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Harvard Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yüksek lisans yapan, doktorasını da Cambridge Üniversitesi’nde tamamlayan, MIT Sloan School of Management’te liderlik alanında dersler alan Dr. Özgür Polat, AK Partili yöneticilere  eğitim verecek. AK Partili yöneticiler, Dr. Bolat’ın yanı sıra ünlü Davranış Bilim Uzmanı Aşkım Kapışmak’tan da beden dili, iletişim becerileri konusunda seminer alacak. Amerikan Üniversitesi Newport’ta Davranış Bilimleri ve Psikoloji lisansını tamamlayan Aşkım Kapışmak, Türkiye genelinde verdiği beden dili uzmanlığı ve iletişim becerileri eğitimleri ile de tanınıyor.

HAFIZA TEKNİKLERİ VE SOSYAL MEDYA EĞİTİMİNİN YANISIRA SKM YÖNETİCİLERİ DE EĞİTİM ALACAK

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül önderliğindeki Gümüldür Kampı’nda Genel Merkezden gelecek olan hafıza teknikleri ve sosyal medya uzmanları da eğitim verecek. Kampta eğitim ve seminerlerin yanı sıra Seçim Koordinasyon Merkezleri(SKM) mensuplarına yönelik sandık ve seçim stratejileri eğitimleri de olacak. SKM toplantılarında karşılıklı görüş alışverişleri de yapılacak.

AK PARTİLİ YÖNETİCİLER, İKİ GÜNLÜK YORGUNLUĞU BERDAN MARDİNİ KONSERİYLE ATACAK

Gümüldür’de Cuma (yarın) ve Cumartesi akşamına kadar yoğun eğitim ve seminer programının ardından tüm teşkilat mensupları şarkıcı Berdan Mardini konseriyle yorgunluk atacak. AK Parti Teşkilat yöneticileri, Cumartesi akşam konserinin ardından Pazar gününe saat 10.30’da başlayacak olan İl Danışma Kurulu ile başlayacak.

PAZAR MESAİSİ İL DANIŞMA KURULU İLE BAŞLAYIP KADIN KONGRESİYLE SONA ERECEK

İl Danışma Kurulu’nun ardından verilecek öğlen molasının ardından bu kez bütün teşkilat yönetici ve mensupları, ilçe kongrelerini tamamlayan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Kongresi’ne katılacak. AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan Dilek Yıldız Büyükdağ’ın tek aday olarak gireceği kadın kongresi ise 14.30’da başlayacak. Kongrenin ardından AK Parti Teşkilatı İzmir’e dönecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası