Ege Postası
Geri

AK Partili kadınlar yönetime girmek için ter döküyor

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu’na girmek için başvuran 200’ü aşkın kadın AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez MKY Üyelerinin sabah saatlerinde başladığı mülakatta ter döküyor. Akşam saatlerinde bitmesi beklenen mülakat sonucu belirlenecek ve onaylanacak yeni yönetim kurulu üyelerinin yarın açıklanması bekleniyor. Gümüldür’deki çalışma kampına yeni yönetimiyle katılacağını belirten AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, 13 Mayıs Pazar günü ise İzmir İl Kadın Kolları Kongresi’ni gerçekleştireceklerini açıkladı. Yönetime girmek için ter döküyorlar!
AK Partili kadınlar yönetime girmek için ter döküyor
Haberler / Yerel Politika
9 Mayıs 2018 Çarşamba 16:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyeleri Berçin Öztürk ve Şerife Polat, 50 asil 25 yedek üyeden oluşacak olan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu’nu belirlemek için İzmir’e geldi. Öztürk ve Polat, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu’na girmek için başvuran 200’ü aşkın kadınla sabah saatlerinden itibaren mülakat yapmaya başladı. 

Akşam saatlerine kadar sürmesi ve bitirilmesi beklenen mülakatlar sonunda 50 asil ve 25 yedek il kadın kolları yönetim kurulu üyesi adayı listesini hazırlayacak olan MKYK Üyesi Öztürk ve Polat, son şeklini verecekleri listeyi yarın AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ile istişare ettikten sonra AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez yöneticilerinin onayına sunacak. 

AK PARTİ İZMİR İL KADIN KOLLARI BAŞKANI BÜYÜKDAĞ CUMA GÜNÜ YENİ YÖNETİM KURULU İLE KAMPA KATILACAK 

Yönetim kuruluna girmek için 200’ü aşkın kadının müracaat ettiğini belirten  AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, her kesimi kucaklayacak ve hitap edecek bir yönetim oluşturmaya özen gösterdiklerini belirterek, yarın yeni yönetim kurulu üyelerini netleştirmiş olacaklarını ve yeni ekipleriyle birlikte Cuma günü Gümüldür’de gerçekleştirilecek olan kampa katılacaklarını söyledi. 

HERKESİ KUCAKLAYACAK VE ÖTEKİLEŞTİRMEYECEK BİR YÖNETİM YAPIMIZ OLMASINI İSTİYORUZ 

İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, “200’e yakın başvuru var. İzmir’in hemen hemen her yerinden ve kesiminden başvuru var. Etnik yapıya sahip kadın adaylarımız var. Genel merkezimizden gelen kadın kolları başkan yardımcılarımızla beraber mülakatlar gerçekleştiriyoruz. Bugün başladı, akşama kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Yarın da son değerlendirmeleri yapıp hem il başkanlığımıza hem genel merkezimize sunacağız. İnşallah Cuma günü gerçekleştireceğimiz İzmir İl Başkanlığı Kampı’mıza yeni ekibimizle katılacağız. Yarın ekibimizi belirlemiş olacağız. İzmir’in bütün kesimlerine hitap edebilecek bir yönetim kurulu oluşturmak için çaba sarfediyoruz. Her kesimden her etnik yapıdan temsilci olmasına özen gösteriyoruz. Herkesi kucaklayacak, kimseyi ötekileştirmeyen bir yönetim yapımız olmasını istiyoruz” diye konuştu. 

COŞKULU VE YOĞUN KATILIMLI BİR KONGRE YAPACAĞIZ 

Öte yandan yarın Torbalı, Bornova ve Bayraklı ilçe kongrelerini de belirlemiş olacak olan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Kongresi de 13 Mayıs Pazar günü Özdere Sanis Otel’de gerçekleştirilecek. Başbakan, Aile ve Sosyal Politikalar ve Çalışma Bakanını kongrelerine davet ettiklerini belirten AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, “Yarın Torbalı, Bornova ve Bayraklı ilçe kongreleriyle 30 ilçe kongremizi de tamamlamış olacağız. 13 Mayıs Pazar günü de AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Kongremizi gerçekleştireceğiz. Özdere Sanis Otel’de olacak. Başbakanımızın katılım durumu olabilir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Çalışma Bakanımız Jülide Sarıeroğlu’nu davet ettik. Aynı zamanda Genel Başkan Yardımcımız Ravza Kavakçı’yı davet ettik. Programları uygun olursa katılacaklar. Genel merkezimizden yine başkan yardımcılarımız katılacak kongremize. Genel başkanımız Lütfiye Selva Çam’ın katılımı son gün belli olacak. Ankara’da yoğun bir mesai var, o nedenle katılım durumu son gün netleşecek. Coşkulu ve yoğun katılımlı bir kongre yapacağız” şeklinde bilgi verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası