Ege Postası
Geri

AK Parti’de 5 ilçe görevden alınacak

AK Parti yöneticileri, yerel seçim öncesinde, “İzmir’i nasıl alırız” konusunda tartıştı.
AK Parti’de 5 ilçe görevden alınacak
Haberler / İzmir
19 Eylül 2012 Çarşamba 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR- Teşkilatta bölünmüşlük, motivasyon eksikliği ve yetersizlik tespit edildi, bazı ilçe yöneticilerinin görevden alınması gündeme geldi. Konak, Buca, Seferihisar, Gaziemir ve Menderes yönetimlerinin topun ağzında olduğu ileri sürüldü.

 Vekiller yakındı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, partisinin İzmir milletvekilleri ve il başkan yardımcılarının katılımıyla önceki gün yaptığı basına kapalı toplantıda “İzmir’i nasıl alırız” sorusunun yanıtını aradı. Bu arayışta bazı milletvekilleri, teşkilatın yetersizliğine dikkat çekti.

İzmir’de ilçe kongrelerini rakipler çıkmasına rağmen tek adaylı yapan ve kongrelerde taraf olan Genel Merkez, şimdi yaşanan sıkınlar üzerine ilçe yönetimlerinde revizyona gidecek. Teşkilatlarda yaşanan iletişimsizlik, bölünmüşlük, motivasyon düşüklüğü ve yetersizlik bazı ilçe yöneticilerini koltuğundan edecek. Yerel seçim öncesi, İzmir’de ‘30 ilçeyi alma’ hedefi koyan AK Parti’nin sıkıntının en yoğun olduğu öne sürelen Konak, Buca, Seferihisar, Gaziemir ve Menderes ilçe yönetimlerini görevden alması bekleniyor. Parti tüzüğüne göre, seçilmiş yönetimlerin yerine atanmışların getirilmesi hukuken geri dönüşe neden olabiliyor. Genel Merkez bunun da önüne geçmek için ikna yönetimini kullanacak. (MİLLİYET EGE)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası