Ege Postası
Geri

Bayraklı Gazileri andı

Bayraklı Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal rütbesi ve Gazi unvanının verilmesinin yıldönümü Gaziler gününü andı.
Bayraklı Gazileri andı
Haberler / İzmir
19 Eylül 2012 Çarşamba 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Atatürk Anıtı’na çelenk koyuldu

Bayraklı Sevgi Yolu’ndaki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan, Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanı Kurmay Albay Şadi Murat ile vatandaşlar hazır bulundu.

Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan, Kaymakamlık çelengini anıta sunmasıyla başlayan programda daha sonra Garnizon Komutanı ve Başkan Hasan Karabağ Bayraklı Belediyesi çelengini sundu. İstiklal Marşı ve bir dakikalık saygı duruşunun ardından Bayraklı Muharip Gaziler Dernek Yöneticisi Kıbrıs Gazisi Halil Pilavtepe söz aldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulurken birçok savaştan başarıyla çıktığını ve birçok şehit ve gazi verdiğinin hatırlatan Pilavtepe, “Şehit ve Gaziler bu ülke topraklarının temel taşlarıdır” dedi.

Onlar sayesinde huzurluyuz

Türkiye’nin şehitler ve gazilerin omuzları üstünde yükseldiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kurtuluş Savaşıyla birlikte emperyalist devletlere karşı verdiğimiz mücadelemizde birçok vatan evladı ya şehit oldu ya da gazi. Onların bu olağan üstü gayretleri sayesinde biz rahat ve huzurlu bir yaşam geçiriyoruz” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası