Ege Postası
Geri

AK Parti’de “paralel' istifa

İzmir AK Parti'de istifa fırtınası yaşanıyor. AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün'ün, "Bizi paralelci diye dışladılar” diyerek, istifa etmesinin ardından AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Yenen de aynı gerekçeyle istifasını verdi. Yeryüzü doktorlarından Yenen, “Partide insanlar ayrıştırılıyor. Kabul edilemez sözler söyleniyor. Paralel paranoya yaşanıyor” dedi.
AK Parti’de “paralel' istifa
Haberler / Yerel Politika
23 Şubat 2014 Pazar 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) - AK Parti Izmir'de "paralel" istifalar sürüyor. AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi, Diş Hekimi Emine Yenen, Yeryüzü Doktorları’ndan olduğunu belirterek, en son Somali’de  görev yaptığını belirtti. Yenen, bürokraside süren paralel avının parti teşkilatlarına da sıçdarığını, partililerin etiketlendiğini, dışlandığını öne sürdü. 

KALMAM MÜMKÜN DEĞİL
Yenen, hak etmedikleri şekilde suçlandıklarını söyledi. Yenen,
“Ailelerinden hayatlarından vazgeçip bir bavulla dünyanın değişik yerlerine giderek hizmet veren bu insanlara karşı takınılan tavır artık kabul edemeyeceğimiz düzeye ulaştı. Partide paralel paranoya almış başını gidiyor. Arkadaşlarım benimle konuşmaz oldu. Yapılanlar gönüllere dokunuyor kaldırılacak gibi değil. “Paralel devlet', “haşhaşi' gibi benzetmeler bizi çok rencide etti. 17 Aralık’tan sonra parti içinde dışlandım. “Şucu- bucu' diye yaftaladılar. Parti faaliyetleri bildirilmedi, ayrıştırıldım. Bu nedenlerle bu yapı içinde daha fazla kalmam mümkün değil, istifa ettim. Somali'de görev aldım. Oradaki insanların durumunu gözlerimle gördüm. 110 bin kişiye yemek verildi. Bunları yapılmamış gibi göstermek kabul edilemez”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası