Ege Postası
Geri

Hüseyin Tugay Şen huzur evini ziyaret etti

İP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen, İP İzmir Narlıdere Belediye Başkan adayı Bektaş Özkolaçık ve İP Narlıdere İlçe Başkanı Erdinç Acim ile birlikte bugün Narlıdere Huzurevi’ni ziyaret etti. Şen, daha sonra partisinin Boğaziçi seçim bürosunun açılışına katıldı.
Hüseyin Tugay Şen huzur evini ziyaret etti
Haberler / Yerel Politika
23 Şubat 2014 Pazar 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen, bugün Narlıdere Belediye Başkan adayı ve İlçe Başkanı ile Narlıdere Huzurevi’ndeydi. İçeri girer girmez yoğun bir ilgiyle karşılaşan Şen, Huzurevi sakinlerine tek tek karanfil dağıttı.
Huzurevi sakinleriyle birlikte bir masa etrafında toplanan Şen Büyükşehir adaylığı ile ilgili olarak “Artık çözümü konuşmamız gereken dönemdeyiz. Burada tek bir seçenek var. Atatürk’ün anlayışının Türkiye’de tekrar iktidar olmasını sağlamak” ifadelerini kullandı.
Bu yerel seçimin aslında bir başlangıç olduğunu söyleyen Şen, “Ne yazık ki şu an Atatürk’ün köşkü işgal altında. Dolayısıyla bu yerel seçimler ilerideki seçimler için sadece bir başlangıç. Bizler sizleri oy vermek istemediğiniz AKP ve CHP gibi partiler arasında seçeneksiz bırakmıyoruz” dedi.
 
Cumhuriyet Kimsesizlerin Kimsesidir
Konuşmasına yardıma muhtaç olan yaşlılara destek olunması gerektiğini vurgulayarak devam eden Hüseyin Tugay Şen, “Dışarıda çok sayıda yardıma ihtiyacı olan yaşlı var. Destek olmak için her türlü imkana sahip olunmasına rağmen gereken yapılmıyor. Biz bunu durumu düzelteceğiz Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir diyoruz. İzmir’de Narlıdere Huzurevi gibi güzel yerlerin açılması gerekir” dedi.

”Oyum İşçi Partisi’ne”
Huzurevi sakinlerinden emekli bir albay Doğu Perinçek’in AİHM zaferini gündeme getirerek “Türkiye’de Doğu Perinçek gibi bir lider yoktur. Ülkemize ermeni soykırımı yalandır diyerek büyük bir zafer kazandırmıştır” diyerek oyunu İşçi Partisi’ne vereceğini belirtti.
Şen, huzurevi sakinlerinden gelen “Hiç birleşmeyi, güç birliğini denediniz mi'” sorusuna “Daha önce bu teklifi CHP’ye götürdük. Ancak kabul etmediler. Onlar zannediyorlar ki Fethulah ve Erdoğan bölünmesinden yararlanacaklar. Bu büyük bir yanılgı ve hatadır” dedi.
29 Ekim’de Gündoğdu Meydanı’na toplanan bir milyon kişiyi hatırlatan Hüseyin Tugay Şen, “Sizler hiçbir rahatsızlığınızı, hastalığınızı sorun etmeden bizlerle birlikte Gündoğdu’da olan büyüklerimizsiniz. Biz o bir milyona seslenen parti olarak Atatürk’te birleşenlerin oyunu istiyoruz” diyerek huzurevi sakinlerini Atatürk’te birleşmeye çağırdı.
 
Şen Konak Boğaziçi Seçim Bürosunu Açtı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tugay Şen Narlıdere Huzurevi ziyaretinin ardından partisinin Konak Boğaziçi Mahallesi seçim bürosunun açılışına katıldı.
Büronun açılışını Konak Belediye Başkan adayı Bülent Karagöz ile birlikte gerçekleştiren Şen, Gültepelilerin var olan hizmetlerden yeteri kadar yararlanamadığını belirterek “Denize kıyısı olan bir şehirde yaşamamıza rağmen Gültepeliler burada denize giremiyor. Operaya, tiyatroya gidemiyor. Çünkü bu haklar küçük azınlıkların, parası olanların eline verilmiş durumda. Artık bu düzen değişecek. Gültepe’de yaşayan vatandaşlar da bunları yapabilecek. Sizlere İzmir’in güzelliklerini yaşatma sözünü veriyoruz” dedi.
Seçim bürosunun açılışını ardından İP Konak İlçe örgütü tarafından kermes düzenlendi.
Hüseyin Tugay Şen, kermesten Atatürk baskılı bir tişört satın alarak Gültepeli bir çocuğa hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası