Ege Postası
Geri

Bizi desteklemeye devam edin

CHP'nin Karabağlar belediye başkan adayı Muhittin Selvitopu, dur durak bilmiyor. Programlarını giderek yoğunlaştıran Selvitopu, Bahçelievler'deki Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Karabağlar Şubesi ile Yeşilyurt semt pazarını ziyaret etti. Programı boyunca vatandaşlara kırmızı karanfil dağıtan CHP'li aday, 30 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekerek bu seçimin sadece yerel bir seçim değil, bu ülkenin geleceği ile ilgili seçim olacağının altını çizdi. Selvitopu ayrıca, belediyecilikte geçen 33 yıllık deneyimini de Karabağlar halkıyla paylaşmak için görev ve sorumluluk üstlendi.
Bizi desteklemeye devam edin
Haberler / Yerel Politika
23 Şubat 2014 Pazar 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Konak Belediyesi’nde uzun yıllar Başkan Yardımcısı olarak görev yapan, bir dönem Harita Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanlığı görevini yürüten ve son olarak da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Muhittin Selvitopu 33 yıllık belediyecilik tecrübesini Karabağlar halkına aşılamak için yola çıktığını söyledi. Seçim çalışmalarını giderek artıran ve Karabağlar halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Selvitopu, programına TEMAD Karabağlar Şubesi'ni ziyaret ederek başladı. Burada dernek üyelerine seslenerek yerel yönetimde seçimi kazanıp ülkeyi yöneten siyasal iktidara bir uyarı yapılması gerektiğinin altını çizdi ve 30 Mart seçimlerinin Türkiye'nin geleceği ile ilgili bir seçim  olduğunu söyledi. 

Sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dikkate alacağız

Selvitopu şöyle konuştu: "Ülkemiz zor koşullardan geçiyor. Sizler de TSK'ye yıllarca hizmet ettiniz. Halen bu kurumumuzda görev alan insanlarımız ne yazık ki  suçsuz yere, bir belge olmadan suçluymuş gibi cezalandırılmış durumdalar. Bizlerin görevi bu ülkede haksızlığa uğrayan insanlarımızın yanında dimdik ayakta durmaktır. Özellikle CHP'nin görevi ve bizim görevimiz bu olmalıdır. Bu anlayışlar çerçevesinde biz yerel yönetimlere bakıyoruz. Yerel yönetimde yapacağımız her çalışma genel yönetimin alt yapısını oluşturmalıdır. Yerelde de başarıyı yakalayabilmek toplumun tüm kesimine ulaşmaktan geçmektedir. Cumhuriyetin ürettiği değerler bugün yok edilmeye çalışılmaktadır. 30 Mart seçimleri sadece yerel bir seçim değil, bu ülkenin geleceği ile ilgili seçim olacaktır. O nedenle bu seçimde tek hedefe kilitlenmeliyiz. Amaç CHP'nin alacağı oyları yükseltip iktidara ders vermek olmaktır. Bu ülkenin aklıselim insanları bunun farkındalar. 33 yıldır belediye camiasındayım ve edindiğim bilgileri, tecrübeleri sizlerin hizmetine sunmak amacındayım. Başkan seçilmem halinde hayata geçireceğimiz projelerde sivil toplum örgütlerinin de görüş ve önerilerini alacağız." 

TEMAD Karabağlar Şube Başkanı Niyazi Türker ise Selvitopu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve TEMAD'ın Karabağlarda sivil toplum örgütleri arasında ilk sırada yer aldığını söyledi. Türker Türkiye genelinde 91 şubesi ve İzmir'de ise 15 şubesi bulunan TEMAD'ın yine İzmir'de 10 bin civarında üyesinin bulunduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Türker,  Selvitopu'na TEMAD'ın rozetini taktı.

Bizi desteklemeye devam edin

CHP Karabağlar belediye başkan adayı Muhittin Selvitopu buradaki programın ardından partisinin gençlik kolları, kadın kolları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyesi adaylarıyla birlikte Yeşilyurt semt pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafının hayat pahalılığından şikayet etmesi ve vatandaşların alım gücünün düştüğünü hatırlatması üzerine Selvitopu "CHP iktidarında birlikte üretim, hakça, adil bir biçimde paylaşım olacak. Güzel günler artık çok yakın, yeter ki bizi destekleyin" açıklamasında bulundu.

Bölgedeki esnaf ziyareti programı sırasında Reis Mahallesi Muhtarlığı'na da uğrayan Muhittin Selvitopu burada iki Ali Şen'i görünce şaşırdı. Muhtar Ali Şen ile mahalle sakini olan Ali Şen, Selvitopu'na başarı diledi. Selvitopu her ikisiyle de hatıra fotoğrafı çektirdi ve kendisine "Karabağlar'da seçim ne olur'" sorulması üzerine de "Hiç merak etmeyin, İzmir gibi Karabağlar da şen olur" yanıtını verdi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası