Ege Postası
Geri

AK Partili Hotar'dan muhalefetin seçim vaatlerine eleştiri

AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti İzmir 1'nci Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Merkez seçim ofisi açılışında konuştu. Muhalefeti seçim vaatleri üzerinden eleştiren Hotar, "Muhalefet 12 yıl sonra fark etti" dedi.
AK Partili Hotar'dan muhalefetin seçim vaatlerine eleştiri
Haberler / Yerel Politika
7 Mayıs 2015 Perşembe 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ -AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti İzmir 1'nci Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Merkez Seçim Bürosu açılışında muhalefet partilerinin seçim beyannamesini eleştirdi. Muhalefet partilerinin AK Parti'nin 12 yıldır yaptığını yıllar sonra fark ettiklerini belirten Hotar, “Atatürk’ü dilinden düşürmeyen, arkasına saklanan, kullanan dediklerinden bir haber olanlardan olmadık. Muasır medeniyet seviyeye çıkmayı biz hedefledik. Muhalefet bunları bunca yıl sonra fark etti. Seçim vaatlerinde bizim geldiğimiz noktaya 12 sene sonra ulaşmaya çalışıyorlar. AK Parti yapar” dedi. 

"Ekonomi Bakanı Zeybekçi'den İzmir mesajları" Haberi okumak için tıklayınız!!!

Geçtiğimiz hafta Gaziemir’den start veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Nükhet Hotar Alsancak’ta ikinci merkez seçim bürosu da oluşturuldu. Cumhuriyet Meydanı karşısı Anıl Apartmanı giriş katında bulunan seçim merkezinin açılışına Hotar'ın yanı sıra AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, il yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
 
ATATÜRK'Ü DİLİNDEN DÜŞÜRMEYENLER... 
“Her ortamda anlattığımız zaman bu kadar anlamlı olamayabiliyor. İzmir kurtuluş mücadelemizin sembol yerlerinden biridir. İzmir’in içindeki en sembol alanlardan birtanesindeyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı mücadeleyi biz onun dediklerini yaparak bugüne getirdik. Atatürk’ü dilinden düşürmeyen, arkasına saklanan, kullanan dediklerinden bir haber olanlardan olmadık. Muasır medeniyet seviyeye çıkmayı biz hedefledik. 2023 yılında en güçlü 10 ekonomi arasında olmak istiyoruz. Gerçek Atatürkçülük, milliyetçilik, vatanseverlik budur. Lafla olmaz. Bu yolda tüm karşıt muhalif iç ve dışta Türkiye’nin gelişmesini istemeyen tüm güçlerle topyekün mücadele verdik" diye konuştu. 


12 SENE SONRA ULAŞMAYA ÇALIŞIYORLAR
Partilerin seçim vaatlerini eleştiren Hotar, "Bizim amacımız sadece partiler arasında matematik yarışı değildi. Bu mücadele Türkiye’nin daha demokratik, özgür, sivil bir anayasaya sahip olmasının mücadelesiydi. Yeni Türkiye ile birlikte çocukların daha özgür ortamlarda okuyabileceği beyin göçünün olmayacağı onları buraya çekmenin mücadelesiydi. Engelleri yoksulları yok varsayanlara karşı onlara her türlü hizmeti sosyal devlet olma çerçevesinde götürdük.  Muhalefet bunları bunca yıl sonra fark etti. Seçim vaatlerinde bizim geldiğimiz noktaya 12 sene sonra ulaşmaya çalışıyorlar. AK Parti yapar. Önerileri dikkate alır, insanların hayatını kolaylaştırır. Aynı hızla gitmeye devam edeceğiz. İzmirlilerden bu dönem bizden desteklerini çekmemelerini istiyorum. Hangi partiye oy verirlerse versinler bu seçimlerde birliğimiz için bizi desteklesinler. Bu seçimde İzmir’imizin katkısı çok yüksek olacaktır” ifadelerini kullandı.
KALPLERE GİRECEĞİZ
AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ise, “Biz şunu çok iyi biliyoruz; burada bu meydanda milli mücadele fiilen noktalandı. 13 yıldır AK Parti iktidarı siyasi ve ekonomik bağımsızlık mücadelesini veriyor. 7 Haziran seçimleri tam bağımsızlık ve yeni Türkiye yolunda büyük adım atacağımız seçim olacak. Biz teşkilat olarak bir bütün şekilde bu seçimlere hazırlanıyoruz. Tam bir ayımız kaldı. İzmir’de zihinlerdeki dönüşümü de Konak’tan yapacağız. Konak İzmir’in kalbidir. Kalplere gireceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası