Ege Postası
Geri

AK Partili İnan’dan, CHP’li Polat’a ‘Meşruiyet’ cevabı

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın ‘Meşruiyet’ çıkışına ‘’Meşruiyet budalası. Siz kentsel dönüşüm projenizde demir ve beton çalan kriminal çetesiniz. Siyasette ahlaktan bahsedecek son kişiler bile olamazsınız. Seçim sonuçlarını hala algılayamamış olmanız ahlakın yanı sıra siyasi bir zekanızın da olmadığının ispatı.’’ dedi.
AK Partili İnan’dan, CHP’li Polat’a ‘Meşruiyet’ cevabı
Haberler / Yerel Politika
29 Ağustos 2023 Salı 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti MKYK toplantısı sonrasında açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in “Mahir Polat’ın seçimden sonra Sayın Cumhurbaşkanımıza dönük ifadeleri ahlaksızdır. Topluma hesap vermeleri gereken bir tablo var” sözlerine ilişkin Mahir Polat sosyal medya hesabından videolu açıklama yaptı.

Açıklamasında CHP’li Polat: “Sayın Ömer Çelik! İçinde ismimi geçirdiğiniz boş lakırdılarla halı altına süpürmeye çalıştığınız hakikat apaçık ortada! Siz, ahlaki ve siyasi olarak gayrımeşrusunuz! Bunu sonuna kadar söylemeye devam edeceğiz…” dedi.

CHP’li Polat’ın açıklamasına AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’dan sert bir cevap geldi.

İnan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Meşruiyet budalası. Ayrıca, Anayasayı eleştirmekle gayri meşru ilan etmek arasındaki neden sonuç ilişkilerini “bilemeyecek” kadar da cehalette Mahir... 15 Temmuz gecesi evlerinde televizyon karşısında çekirdek çıtlayanlarla, tanklara meydan okuyup fedai can edenlerin demokrasi kültürü hiç bir ve eşit olur mu? Olmaz! Cahili olduğu meşruiyet algısıyla Cumhuriyeti bile gayri meşru ilan edebilecek kıvraklığa sahip bu meczubun dayatmaya çalıştığı gayri ahlaki çerçeve ve geri kalmışlık siyasetine Türkiye’yi teslim etmeyen milletimiz var olsun… Siz kentsel dönüşüm projenizde demir ve beton çalan kriminal çetesiniz. Siyasette ahlaktan bahsedecek son kişiler bile olamazsınız. Siyasi meşruiyet yoktuysa Ankara ve İstanbul seçimlerini hangi noktada değerlendiriyorsunuz? Seçim sonuçlarını hala algılayamamış olmanız ahlakın yanı sıra siyasi bir zekanızın da olmadığının ispatı." ifadelerini kullandı.

 

 

CHP'li Mahir Polat'tan AK Parti Sözcüsü Çelik'e yanıt: Boş lakırdılarla bugün beni hedef göstermişsiniz

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası