Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya’dan Soyer’e ‘altyapı’ tepkisi: Bu hızla giderseniz 125 yıl sürer!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ‘yağmur ve kanalizasyon suyu hattı’ paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi. AK Partili Kaya, ‘Çeyrek asırdır yönetiyorsunuz, 800 km'ye anca ulaşabildiniz... Bu hızla giderseniz, 125 yıl sonra 5 bin kilometrelik hattı tamamlayabileceksiniz’ sözleriyle Tunç Soyer’e yüklendi. 
AK Partili Kaya’dan Soyer’e ‘altyapı’ tepkisi: Bu hızla giderseniz 125 yıl sürer!
Haberler / Yerel Politika
17 Ağustos 2023 Perşembe 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından ‘Yıllardır beraber akan yağmur ve kanalizasyon suyunu birbirinden ayırmak için bugüne kadar 260 km ayrıştırma yaptık. Bugün, 7 milyar TL'lik yeni bir atak başlatıyoruz. Verdiğimiz rahatsızlığın farkındayız ama geleceğimizi kurtarmanın başka çaresi yok. Kimsenin cesaret edemediğini, 50 yıldır erteleneni biz bitireceğiz’ notuyla paylaşımda bulunmuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından Tunç Soyer’in paylaşımına yer vererek tepki gösterdi.

‘ÇEYREK ASIRDIR YÖNETİYORSUNUZ!’

‘Bu hızla giderseniz, 125 yıl sonra 5 bin kilometrelik hattı tamamlayabileceksiniz’ diyen AK Partili Kaya, ‘İzmir'in tamamında olması gereken yağmur suyu hattının toplam uzunluğu 5 bin kilometredir. Olması gereken bu. Peki mevcut hattın uzunluğu ne kadar? Sizin iddia ettiğiniz 260 km'lik hat ile beraber, toplamda 800 km. Çeyrek asırdır yönetiyorsunuz, 800 km'ye anca ulaşabildiniz’ sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

‘İZMİR’İN ALTYAPISI YOK!’

Altyapısı olmayan bir şehirde yaşadıklarına dikkat çeken AK Partili Kaya, ‘İzmir'in altyapısı yok. Mevcut yağmur suyu hattı, arıtma tesislerine kanalizasyon ile aynı hattı kullanarak bağlanmaktadır. Yağmur yağdığında arıtma tesislerinin kapasitesi yetmediği için sistem kapatılarak kanalizasyon suları da dahil olmak üzere hepsi Körfez'e verilmektedir’ dedi.

'KÖRFEZİN TEMİZLENMESİ MÜMKÜN MÜDÜR?'

Öte yandan Kaya, ‘Sürekli kirletilmeye devam edilen bir Körfez'in temizlenmesi mümkün müdür?’ diye sordu.

İşte o paylaşım:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası