Ege Postası
Geri

İpek Onbaşıoğlu CHP Selçuk için yola çıktı

Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Karanfil'in aday olmayacağını açıkladığı CHP Selçuk Olağan İlçe Kongresi öncesi CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı İpek Onbaşıoğlu adaylığını açıkladı. Onbaşıoğlu, "Örgütümüz ile birlikte kocaman bir aile olarak çıktığımız bu yolda delegelerimizin oyları ile belirlenecek olan yeni yönetimle yerel seçimleri 2019’da olduğu gibi büyük bir farkla yine kazanacağız…" dedi.
İpek Onbaşıoğlu CHP Selçuk için yola çıktı
Haberler / Yerel Politika
16 Ağustos 2023 Çarşamba 17:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de ilçe kongre süreci devam ediyor. 19 Ağustos Cumartesi günü yapılacak Selçuk Olağan İlçe Kongresi’nde Mehmet Karanfil aday olmayacağını açıklamıştı.

Kongrenin tek aday olması bekleniyor. CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı İpek Onbaşıoğlu aday olduğunu açıkladı.

Onbaşıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"2012 yılında, Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları yönetim kurulu üyeliğiyle başlamış olduğum siyasi yolculuğumda;bugün Efes Selçuk ilçe başkanlığına adaylığımı açıklamanın gururunu yaşıyorum . Öncelikle bana bu yolda güç veren, heyecan veren ve destekleyen ailem başta olmak üzere; değerli delege arkadaşlarıma, bu yolda yürümekten ve birlikte görev almaktan onur duyduğum İlçe Başkanım Mehmet Karanfil ve Başkan Yardımcım Mustafa Ürkmez’e çok teşekkür ediyorum. Onlardan ve partimizin diğer büyüklerinden öğrendiğim birikimleri hep beraber paylaşmaktan büyük keyif alacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Çünkü bu yolda ben yalnız değilim… Örgütümüz ile birlikte kocaman bir aile olarak çıktığımız bu yolda delegelerimizin oyları ile belirlenecek olan yeni yönetimle yerel seçimleri 2019’da olduğu gibi büyük bir farkla yine kazanacağız…" 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası