Ege Postası
Geri

AK Partili Saygılı'dan CHP'ye 'yerel seçim' mesajı: Sandığa hazır olun

Meşruiyet gerilimi hızla sürerken tartışmalara AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da dahil oldu. Saygılı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yerel seçimleri işaret ederek, " Almayı umduğunuz ama bu kez çok daha büyük hezimete uğrayacağınız 2024 Mart sandığına hazır olun…" dedi.
AK Partili Saygılı'dan CHP'ye 'yerel seçim' mesajı: Sandığa hazır olun
Haberler / Yerel Politika
29 Ağustos 2023 Salı 14:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti ve CHP arasıda başlayan 'meşruiyet' tartışmaları tam gaz devam ediyor. CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik arasında başlayan gerilime İzmir il başkanları da müdahil oldu. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'da sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Yerel seçimleri işaret eden Saygılı, "Saldırganlıkla, yalan dolanla, entrikalar ve pazarlıklarla beslendiğiniz bir CHP klasiğini köpürterek, almayı umduğunuz ama bu kez çok daha büyük hezimete uğrayacağınız 2024 Mart sandığına hazır olun…" dedi. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'nın açıklaması şu şekilde;

"CHP; İzmir’e sırtını dayamış; yaşadıklarından hiç ders çıkarmamış; Milletin mesajını her zamanki gibi alamamış! Şaibelerinin hesabını tek satır verememiş; Kendi kaset hikâyelerini unutmuş; Konuşuyor… Konuşuyor… Konuşuyor… Hiç suç bastırmayın! Cumhurbaşkanımıza ve makamına hakaret ettiniz. Milletin iradesine, tercihine hakaret ettiniz. Alamadığınız her seçimdeki gibi bir kulp peşindesiniz. Saldırganlıkla, yalan dolanla, entrikalar ve pazarlıklarla beslendiğiniz bir CHP klasiğini köpürterek, almayı umduğunuz ama bu kez çok daha büyük hezimete uğrayacağınız 2024 Mart sandığına hazır olun…"

 

'Gayrimeşru' gerilimi tırmandı: AK Partili Şahin'den Aslanoğlu'na gönderme
 

 

CHP'li Mahir Polat'tan AK Parti Sözcüsü Çelik'e yanıt: Boş lakırdılarla bugün beni hedef göstermişsiniz
 

 

 

AK Partili İnan’dan, CHP’li Polat’a ‘Meşruiyet’ cevabı
 

 

AK Partili Şahin'e CHP'den jet yanıt: Yüzsüz sizsiniz!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası