Ege Postası
Geri

AK Partili Sürekli'den terör çıkışı: 'Son noktayı koyacağız'

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Türkiye’de yaşanan terör olaylarını lanetleyerek, bu saldırıların dış güçler tarafından teşvik edildiğini söyledi. Terörle mücadelede ilerleme kaydedildiğini belirten Sürekli, “Dünyada terörü yenen ülke yoktur diyorlar. Bunu başaran ilk ülke Türkiye olacaktır. Siyasi görüşler önemli değil, önemli olan terörle mücadelede son noktayı koymaktır” dedi. AK Partili Sürekli'den terör çıkışı:
AK Partili Sürekli'den terör çıkışı: 'Son noktayı koyacağız'
Haberler / Yerel Politika
23 Ekim 2015 Cuma 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - 1 Kasım seçimlerine son bir hafta kala çalışmalarına Bornova ilçesinde devam eden AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, İzmir Sancak Rumeli Kültür ve Dayanışma Derneği’nde hemşerileriyle bir araya geldi.  Göçmeni bir ailenin ferdi olan Sürekli, hemşerileriyle bir arada olmaktan kıvanç duyduğunu belirterek karşılıklı sohbet etti. Dernek üyelerinin terör olaylarından duydukları üzüntüleri dile getirmelerinin ardından söz alan Kerem Ali Sürekli, bu konuda istikrar sahibi olduklarını ifade ederek “ 7 Haziran seçimleri ardından ülke olarak zor zamanlar geçiriyoruz. Özellikle sizlerin de belirttiği gibi terör konusu ne yazık ki en büyük sıkıntımız. 40 yıldır terörle uğraşan bir ülkeyiz. Terörle sadece Türkiye değil dünya uğraşıyor. Önemli olan bu süreçte ayrım yapmamalıyız. Terörün her türlüsüne karşı gelmeli, onların karşısında bir bütün olarak durmalıyız. Bölücü terör ve bunun yanında belirli örgüt isimleriyle çıkan grupları lanetliyoruz. Özellikle Türkiye’nin güçlü olmasını istemeyen dış güçler terör saldırılarını teşvik edici rolleri üstleniyorlar. Özellikle taşeron denilen bölücü örgüt ve gruplarını yok etmeli, dış güçlere de gerekli cevabı vermeliyiz. Dış güçlere cevaplarını verebilmek içinde birlik, beraberliği temin etmeliyiz.  Siyasi görüşler önemli değil, önemli olan terörle mücadelede son noktayı koymaktır” dedi.



SÖZÜN KISASI: TERÖR YOK OLMAYA MAHKUMDUR
 Sürekli “Şu ana kadar terörün belini kırdık. Son üç ayda güvenlik güçlerimiz hükümetimizin de siyasi iradesi doğrultusunda iki binin üzerinde teröristi etkisiz hale getirdiler. Eskiden insansız hava araçlarını İsrail’den Amerika’dan alıyorduk. Ama şimdi öyle değil; çünkü kendi insansız araçlarımızı ürettik ve başarılı operasyonlar gerçekleştiriyoruz. Yine atak helikopterleri ile mağaraları kendine üs belirleyen teröristleri etkisiz hale getirmek için kullanabiliyoruz. Terör örgütleri sıkışmış durumda, bu yüzden de can havliyle saldırıya geçiyorlar; lakin sonlarının gelmesi an meselesidir. Dünyada terörü yenen ülke yoktur diyorlar. Bunu başaran ilk ülke Türkiye olacaktır. Neden başarılı olan siz olacaksanız derlerse; biz çözüm süreciyle demokratik olan özgürlükler bağlamında yapılması gereken adımı attık. Terör arkasındaki halk desteğini kestik. Şu anda doğuda da batıda da terörün arkasında halk desteği yok.  Bunun içindir ki hamdolsun doğu batı demeden teröre karşı eylemler yapılmaktadır. Sözün kısası terör yok olmaya mahkumdur. Terörle iş birliği yapan, terör örgütlerine sırtını dayadığını söyleyen siyasi partide son üç ayda yaptığı söylem ve davranışların karşılığını 1 Kasım’da sandıkta halktan cevabını alacaktır. Yine söylüyorum, biz milletimizin kararına son derece saygı duyuyoruz. 7 Haziran seçim sonucu milletimizin kararıydı, 1 Kasım seçimi yine milletimizin kararı olacaktır” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası