Ege Postası
Geri

AK Partili Tabur: Konyaaltı’nda hizmetin binası var fakat kendi yok

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Tabur, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e “Hizmetin binası var kendi yok.” dedi. Geçen hafta basın mensuplarıyla buluşan ve seçim yatırımlarını anlatan Konyaaltı Belediye...
AK Partili Tabur: Konyaaltı’nda hizmetin binası var fakat kendi yok
Haberler / Genel
9 Temmuz 2013 Salı 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Tabur, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e “Hizmetin binası var kendi yok.” dedi.

Geçen hafta basın mensuplarıyla buluşan ve seçim yatırımlarını anlatan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i AK Partili Meclis üyesi Yaşar Tabur eleştirdi. Başkan Böcek, göreve geldiğinde ilçede sadece 3 banka 4 eczane olduğunu, şimdi ise 26 bankanın sadece bulunduğunu açıklamıştı.

Bu yıl yatırım programı kapsamında 40 milyon TL yatırımın Konyaaltı için öngörüldüğünü hatırlatan Tabur, “Bütçelenen yatırımların seçimden önce yetiştirilmesi noktasında olağanüstü çaba sarf edip hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadığını görüyoruz.” şeklinde konuştu.

Tabur, Başkan Böcek’in seçim vaatleri arasında şu ifadelerin yer aldığını ve bunların gerçekleşmediğini hatırlattı: “Sağlık merkezi projesi, semt meydanları projesi, spor ve sağlıklı yaşam merkezi projesi, kreş projesi, semt spor alanları projesi, piknik ve mesire alanı projesi, Beldibi sahili, Atatürk Parkı ve Küçük Liman Kentsel Tasarım Projesi, huzurlu ve güvenli yaşam projesi, Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi, Demokrasi 24 Projesi, Konkart, Online Konyaaltı.”

Seçim kitapçığında bu projelerin resimlerinin seçmeni cezp edecek şekilde hazırlandığını hatırlan Meclis Üyesi Tabur, “Yalandan kim ölmüş diye bir atasözümüz vardır. Demek ki bu vaatler iş yaptı ki Başkan üçüncü dönem de yetki aldı. Fakat ortada tüm çıplaklığı ile duran bir gerçek var ki Başkanın üçüncü dönemi olmasına rağmen hizmet binası dışında bir eser yok. Yani hizmetin binası var ama kendi yok.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası