Ege Postası
Geri

AK Parti’nin 'Aile şirketi' eleştirilerine, CHP’li Bilgin’den sert kontra

İzmir’de siyasetin tansiyonu yükseldi. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe’nin son dönemde CHP’li belediyelere yönelik ‘aile şirketi’ eleştirilerine en sert tepki, mevkidaşı CHP’li Dilek Bilgin’den geldi. Bilgin, Boztepe için “Mavişehir de oturup Bayraklı da meclis üyeliği yapan ,2014 yerel seçimlerinde “beni CHP den meclis üyesi yapın” diye kapı aşındıran , bizlere şirin görünmek adına kendi partisini ve partisinin yöneticilerini sosyal medyadan bombardımana tutan AKP İl Başkan Yardımcısı” ifadelerini kullandı. AK Parti’nin 'aile şirketi' eleştirilerine, Bilgin’den sert kontra
AK Parti’nin 'Aile şirketi' eleştirilerine, CHP’li Bilgin’den sert kontra
Haberler / Yerel Politika
11 Mart 2016 Cuma 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden Menemen ve Çiğli Belediyelerinde çalışan belediye başkanlarının akrabalarının isimlerini paylaşmış ve CHP’ye ‘aile şirketi’ üzerinden yüklenmişti.

Belediye başkanları sessizliğini korurken, Boztepe’ye mevkidaşı CHP’li Dilek Bilgin’den sert bir kontra geldi. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bilgin, Boztepe’yi ‘Geçmişi’yle vurdu!

DEDİK, CEVAP YOK!
Bilgin sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;

“Biz ‘Ayakkabı kutularına ne oldu'’ dedik cevap yok .  ‘17-25 Aralık size ne hatırlatıyor'’ dedik cevap yok. Biz ‘Kabine de , danışmanlıklar da eş dost , ahbap çavuş ,oğul , kız damat ne iş yapar’ dedik cevap yok. ‘Kiraz Belediye Başkanı'nız işçinin emekçinin maaşını ödemezken, son model makam arabasına ayıracak bütçeyi bulmuş yazık, ayıp’ dedik cevap yok.  ‘Abdülhamit sevdalısının Belediyesi'nde işçi kıyımı yapılıyor , ekmekle oynanıyor hatta genel başkan yardımcınızın yeğeni memur dövüyor’ dedik cevap yok.  ‘Belediye Başkanlarınızın tek icraatı işçi kıyımı, mobbing , reklam kokan işler , İzmir hizmet ister bırakın bu işleri’ dedik yine cevap yok.

BENİ CHP’DEN MECLİS ÜYESİ YAPIN
Mavişehir de oturup Bayraklı da meclis üyeliği yapan ,2014 yerel seçimlerinde “beni CHP den meclis üyesi yapın” diye kapı aşındıran , bizlere şirin görünmek adına kendi partisini ve partisinin yöneticilerini sosyal medyadan bombardımana tutan istediğini elde edemeyince geri vitese takıp bu kez de CHP’li belediyeleri karalayarak kendine prim sağlamaya çalışan AKP İl Başkan Yardımcısını bu konuda muhatap almadığım doğrudur. Alınacak gibi de değil her yurttaş namusuyla alnının teriyle çalışabilir , akraba olmak çalışmaya engel değildir , yani demem o ki bu işlerin size bir faydası olmaz.  Zaman'ı iyi kullanın İzmir'li okur ,sorar ,sorgular bu içi boş laflara itibar etmez ,bu güne kadar etmediği gibi ...Siyaset ciddi bir iştir mahalle dedikodularıyla gündemi oyalamayın ,biz basında hizmetlerinizi yaptıklarınızı görmek ,okumak isteriz. Partilileriniz genel yapıları itibariyle biraz gergin , kavgacı ,uzlaşı, sağduyu ve empatiden uzak ve nefret dilini benimseyen insanlar , bunu İzmir'li hemşehrilerimize anlatamazsınız burası barışın sevginin ve dostluğun başkentidir sizde bir İzmirli olarak siyasi nezaket çerçevesinde eleştirilerinizi yapmalısınız. Halka dokunan , İzmirlinin ihtiyaçlarına cevap veren güzel projeleri var belediyelerimizin , bırakın kim nerde çalışıyor bunlarla ilgilenin belki sizde örnek alıp birşeyler yaparsınız motivasyon olur.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası