Ege Postası
Geri

ATO Başkanı Çalışkan: 2.5 milyar doların üzerinde işlem hacmimiz var

Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan, Türkiye’nin etkili ilk 4 borsasından biri olduklarını söyledi. Çalışkan, “2.5 milyar doların üzerinde işlem hacmimiz var. Alıcı ve satıcıyı bir araya getirip ticaretin oluşmasını...
ATO Başkanı Çalışkan: 2.5 milyar doların üzerinde işlem hacmimiz var
Haberler / Ekonomi
11 Haziran 2013 Salı 16:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan, Türkiye’nin etkili ilk 4 borsasından biri olduklarını söyledi. Çalışkan, “2.5 milyar doların üzerinde işlem hacmimiz var. Alıcı ve satıcıyı bir araya getirip ticaretin oluşmasını sağlıyoruz.” dedi.

    Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) Başkanı Seyfettin Alpat, Başkan yardımcıları Hakkı Polat, Cevdet Şeker, Mehmet Özdoğru, Haluk İncecik, Hatice Şahin, Arzu Göktepe, Mustafa Vural, Remzi Kar, Muammer Beluk, Ali Rıza Yardım, Genel Sekreter Mehmet Aydın ve Genel Sekreter Yardımcısı Engin Tunç ,ATB Başkanı Muammer Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    Otoritelerin görüşlerini, dünyadaki gelişmeleri online olarak üyelerine duyurduklarını ifade eden ATB Başkanı Muammer Çalışkan, 4 adet laboratuvar ile hizmet verdiklerini söyledi. Süne mücadelesi hakkında da bilgiler veren Başkan Çalışkan, “Süne ile mücadeleyi ilaç yerine tamamen doğal olarak yapıyoruz. Salbaş, Sarıçam, Buruk ve Karaisalı bölgelerinde süne yoğun. Çukurova’da yetişen 1.5 milyon ton buğdayın 150-200 bin tonu süne tehdidi altında. İlaç doğaya zarar verdiği için doğaya parazitoit ve keklik bırakılarak mücadele yapıyoruz. Bunun için yılda 30 bin TL civarında masraf ediyoruz. Bu da bölge ekonomisine 15-20 milyon TL civarında geri dönüşüm sağlıyor.” dedi.

    AGİD Başkanı Seyfettin Alpat da 911 üye sayısına ulaştıklarını belirterek derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası