Ege Postası
Geri

Acar'dan sosyal medya üzerinden sert mesaj!

Aliağa Belediyesi’nin MHP’li belediye başkanı Serkan Acar, partisinin azınlıkta kaldığı mecliste borçlanma yetkisi ve kadro talebinin reddedilmesi üzerine kendisine ait sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. Acar, AK Parti ve CHP Aliağa ilçe başkanlarını hedef aldı, “2 tane ilçe başkanının kişisel siyasi hesapları ve makam kaybetmeme arzusu ile Aliağa’nın geleceğine ipotek koymaya çalışması beni ve ekibimi asla yıldırmayacaktır”ifadesini kullandı.Acar belediye meclis üyelerine seslenirken, “hür iradenizle oy verin” mesajı verdi.
Acar'dan sosyal medya üzerinden sert mesaj!
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Mayıs 2014 Çarşamba 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlerin ardından Aliağa’da başkanlık koltuğuna oturan MHP’li Serkan Acar, belediye kadrosunda değişikliğe gitmişti. Başkan yardımcıları ve müdürleri değiştiren Acar, personel üzerinde yaptığı araştırma sonrası  tam 104 kişinin görevine son vermişti. Çoğunluğu CHP üyesi olan işçilerin işten çıkarılması kentte gündeme otururken,işten çıkarılmalar  CHP ve MHP arasında polemiğe neden olmuştu.

SİNE-İ MİLLET RESTİ
Aliağa’da işçilerin işten çıkarılması gündemdeki yerini korurken flaş bir gelişme de meclis toplantısında yaşanmıştı.  MHP’nin meclis üyesi sayısında AK Parti’nin gerisinde kaldığı mecliste başkan Acar’ın borçlanma yetkisi, 3 müdürlük kadrosu ve uzman kadrosu talebi oy çokluğuyla reddedildi. Acar, belediye meclisinin ilçe için çalışmaması durumunda, sine-i millet restini çekmişti.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN MESAJ
Acar kendisine ait sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada mecliste yaşananlara yönelik önemli mesajlar verdi.Acar, AK Parti ve CHP Aliağa ilçe başkanlarını hedef aldı, “2 tane ilçe başkanının kişisel siyasi hesapları ve makam kaybetmeme arzusu ile Aliağa’nın geleceğine ipotek koymaya çalışması beni ve ekibimi asla yıldırmayacaktır.”ifadesini kullandı.Acar belediye meclis üyelerine seslenirken, “hür iradenizle oy verin” mesajı verdi.

İŞTE O AÇIKLAMA
Acar sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı;
09.05.2014 tarihinde Meclisimizden projelerimizi başlatmak,işçi borçlarımızı ödemek ,haciz tehditlerine maruz kaldığımız özel sektör borçlarını ödemek ve yüksek faizden kurtulmak adına borçlanma yetkisi istedim, ret oldu,
Bakanlığın tahsis ettiği ve ihtiyacımız olan 3 müdürlük kadrosu ve uzman kadrosu talebimiz ret oldu,
Belediyemize ait yüzlerce taşınmaz paylarının hak sahiplerine satışı ve ya trampa yetkisinin encümene verilerek hem hak sahiplerinin önlerinin açılması hem de belediyemize kaynak oluşturulması için istediğimiz madde de red oldu.
Çıkarmış olduğum parti rozetimi ve tüm Aliağa’nın Belediye başkanı olarak hizmet etme aşkımı kırdığınızı ve ya engellediğinizi mi zannediyorsunuz'
2 tane ilçe başkanının kişisel siyasi hesapları ve makam kaybetmeme arzusu ile Aliağa’nın geleceğine ipotek koymaya çalışması beni ve ekibimi asla yıldırmayacaktır.
Bu millet beni ve ekibimi Aliağa’nın değişimi adına yetkilendirdi.Bende bu yetkimi sonuna kadar Aliağa çıkarları adına kullanacağım.
Arzum odur ki sizlerin oyları ile seçilmiş olan belediye meclis üyelerimizin hür iradeleri ile bir sonraki mecliste bu maddeleri kabul edebilmeleridir.
Unutulmamalıdır ki Aliağa’nın önünü kesenlerin vebali kendilerinin boynunadır ve bu millet bu türlü siyasi çekişmelerle hareket eden kişilere en sert cevabı her gördüğü yerde verecektir.Buna inancım tamdır.
1 ayımızın sonunda yollarımızın asfaltlanma çalışmalarının başladığını bildiririm.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası