Ege Postası
Geri

Sosyal projelere eczacılar da destek verecek

İzmir Eczacılar Odası Başkanı Eczacı Tuncay Sayılkan ve yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Karabağlar’da sağlıkla ilgili tüm çalışmalarda belediyeye destek olacaklarını belirten Sayılkan, “İlçemizde sağlıkla ilgili her konuda size destek olmaya hazırız. Birlikte çalışmaktan mutluluk duyarız.” dedi.
Sosyal projelere eczacılar da destek verecek
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Mayıs 2014 Salı 13:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Karabağlar Belediye Başkanı Muhitiin Selvitopu'nu, Sayman Tülay Navas Tokgöz ve Eczacılar Odası Karabağlar Bölge Temsilcisi Dilek Cinkılıç ile birlikte ziyaret eden İzmir Eczacılar Odası Başkanı Tuncay Sayılkan, Başkan Selvitopu'nu 14 Mayıs Eczacılık Günü’nde düzenleyecekleri programa davet etti. Sayılkan ayrıca, Karabağlar Belediyesi ile sağlıkla ilgili projelerde kendilerine düşen görevde her zaman belediyeye destek olacaklarını ifade ederek, “Daha önceki dönemlerde de Karabağlar’da sağlıkla ilgili örnek çalışmalar yapmıştık.  Sizinle de Karabağlar’da uygulayacağınız sağlık projelerinde çalışmak istiyoruz. Bu projelerde yer almak için size bir adım mesafedeyiz, her türlü desteğe hazırız.” dedi.
 
Halka dönük çalışmalar olacak
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise, sosyal sorumluluk projelerinde katılımcı yönetim anlayışıyla, tüm meslek odalarıyla birlikte hareket edeceklerini söyledi. Selvitopu, “İlçemizde sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili etkinliklerde somut şeyler yapmak istiyoruz. Halka dönük çalışmalarımız olacak.  Sağlık alanında sizinle birlikte ortak proje geliştirmekten memnuniyet duyarız.” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası