Ege Postası
Geri

Proje ve hizmetlerde herkes söz sahibi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, rutin hale getirdiği mahalle ziyaretlerini Mevlana Mahallesi ile sürdürdü. İlk olarak kadın ve çocuklarla bir araya gelen Atila, uygulanacak proje ve hizmetler hakkında onların görüşlerini aldı. Atila ‘ortak akıl’ söylemini asla lafta bırakmayacaklarını belirterek, “Vatandaşlarımız bizden parklarla ilgili istekte bulundu. Mahallelerdeki parkları tüm vatandaşların birlikte yararlanabileceği sosyal alanlar haline getireceğiz” dedi.
Proje ve hizmetlerde herkes söz sahibi
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Mayıs 2014 Salı 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ‘Ortak Akıl’ ilkesi ile çıktığı hizmet yolunda bu kez Mevlana Mahallesi’ndeydi. Başkan Atila, ilk olarak Bornova Belediyesi Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde mahalleli kadın ve çocuklarla bir araya geldi; sorunlarını ve taleplerini dinledi. Çocuklara kitap hediye eden Atila, ‘‘Kadınlar ve geleceğimiz olan çocuklarımızı özel bir yerde tutmamız gerekiyor” dedi.
 
Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nin ardından sokakları ve parkları gezen Başkan Atila, eksikleri tespit edip yapılması gerekenleri ve vatandaşların isteklerini tek tek not aldı.
 
Ailece rahatça zaman geçirilecek alanlar olacak
 
Mevlana Mahallesi sakinlerinin, özellikle de kadınların en büyük isteğinin ailece zaman geçirebilecekleri alanlar olduğunu ifade eden Başkan Atila,  ‘‘Bu bölge ve çevresinde daha çok göçle gelen vatandaşlarımız oturuyor. Mevcut parkları, yürüyüş yolları, oyun alanları ve çay bahçeleri ile herkesin yararlanabileceği sosyal alanlar haline getirebiliriz. Onların istekleri ve kente entegrasyonlarının sağlanması çok önemli. Bu anlamda üzerimize düşen her şeyi yapacağız’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası