Ege Postası
Geri

Karabağlar'da halk günü başladı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu geleneksel hale getirilecek “Halk Günleri”nin ilkini gerçekleştirdi. Vatandaşlarla tek tek görüşen Selvitopu sorunları kendisi not aldı. Karabağlar’da ilk kez böyle bir uygulamayla karşılaşan vatandaşlar ise memnuniyetini dile getirdi ve “Başkanımızla gurur duyuyoruz.”diyerek Selvitopu’na sahip çıktı.
Karabağlar'da halk günü başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Mayıs 2014 Çarşamba 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Göreve geldiğinden bu yana sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, muhtarlar ve vatandaşları makamında kabul eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu belediyede “Halk Günü” uygulaması başlattı. Çalıkuşu Kongre ve Nikah Salonu’nda ilk kez gerçekleştirilen uygulamaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye personeli tarafından sıcak karşılanan ve kendilerine çay, kurabiye ikram edilen vatandaşlar sorunlarını, isteklerini bire bir Başkan Selvitopu’na iletme fırsatı buldu. Vatandaşları tek tek dinleyen ve notlar alan Selvitopu ise çözüme ilişkin ilgili başkan yardımcıları ve müdürleri görevlendirdi, vatandaşları onlara yönlendirdi.
 
Yerel seçimler öncesi Karabağlar’ı açık, şeffaf, katılımcı bir anlayışla yöneteceklerini ifade eden Muhittin Selvitopu’nun göreve geldikten kısa bir süre içerisinde uygulamaya başlaması vatandaşları sevindirdi. Belediyenin kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğunu hatırlatan Başkan Selvitopu şunları söyledi:
 “Toplumsal gelenek ve göreneklerimiz gereği bugüne kadar çok sayıda sivil toplum kuruluşu, meslek odası ve bazı vatandaşlarımız tebrik ziyareti gerçekleştirdiler. Biz de bundan sonra vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek, tebrikleri kabul etmek, sorunlarına çözüm üretebilmek için her ayın belli gününde halk günü gerçekleştireceğiz. Sorunu olan veya başkanla birebir görüşmek isteyen vatandaşlarımız bize kolaylıkla ulaşabilecek.”
 
HALK GÜNLERİ GELENEKSELLEŞECEK
Halk Günleri etkinliğinin ilkini gerçekleştirdiklerine ve çok sayıda vatandaşla bire bir temas kurduklarına dikkati çeken Selvitopu, “Bu toplantılar önümüzdeki günlerde gelenekselleşerek bir periyoda bağlanacak. Her ayın belli bir günü bu toplantıları gerçekleştireceğiz. Herkes belediyeye gelecek herkes bize ulaşıp derdini anlatabilecek.” diye konuştu.
 
VATANDAŞLAR MEMNUN
Toplantıda yaklaşık yüz kişiyle tek tek görüşüp ilgilenen Başkan Selvitopu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sorunlarını başkanla yan yana oturup anlatan Karabağlarlı vatandaşlar, “Başkanımız hepimizi tek tek dinledi, yardımcı olmaya çalıştı. Böyle bir belediye başkanımız olduğu için gurur duyuyoruz.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.         
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası