Ege Postası
Geri

Adana’da milli maç heyecanı

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 12 Haziran Çarşamba günü Türkiye ile Norveç arasındaki 2014 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Müsabakası’nın Adana’da yapılacağını kaydetti.Kentin tesis ve kadrolarıyla uluslararası...
Adana’da milli maç heyecanı
Haberler / Spor
24 Mayıs 2013 Cuma 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 12 Haziran Çarşamba günü Türkiye ile Norveç arasındaki 2014 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Müsabakası’nın Adana’da yapılacağını kaydetti.

Kentin tesis ve kadrolarıyla uluslararası müsabakalara hazır olduğunu söyleyen Hadi, tüm federasyonlarla ilişkilerin üst düzeyde olduğunu, Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu’nun desteğiyle 4-12 Haziran tarihleri arasında A Erkek Milli Takımı hazırlık kampının da Adana’da yapılacağını kaydetti.

Türkiye’de 40 metre uzunluğunda, 20 metre eninde olimpik ölçülerde spor salonun çok yetersiz olduğunu, Adana’da Yüreğir Serinevler Spor Tesisleri’nin olimpik ölçüde olduğunu belirten Hadi, Akdeniz Oyunları’nda hentbol branşının da bu salonda yapılacağını bildirdi. Hadi, ‘’Milli takım hazırlıkları ve müsabaka için salonu şimdiden hazır duruma getirdik.’’ dedi.

Hentbol Federasyonu İl Temsilcisi Metin Muhacir de gelen konuk ekiplerle yakından ilgileneceklerin, konuk ülkelerin Adana’dan iyi izlenimlerle ayrılmalarını sağlayacaklarını aktardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası