Ege Postası
Geri

Aday belirleme komisyonunda 2 sürpriz isim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun strateji danışmanı, İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, CHP’nin belediye başkan adaylarını belirleyecek olan beş kişilik komisyona girdi. Ayaydın’ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de komisyonun yeni üyesi oldu.
Aday belirleme komisyonunda  2 sürpriz isim
Haberler / Politika
29 Kasım 2013 Cuma 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP’de yerel yönetimlerde aday olacak belediye başkan adaylarını belirlemek için kurulan komisyonda CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, CHP genel başkan yardımcıları Adnan Keskin, Gökhan Günaydın, Umut Oran ve Bülent Tezcan yer almıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun strateji danışmanlığına getirilen İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ile Parti Meclisi Üyesi, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de komisyona yeni girdi. Komisyona iki yeni üyenin katılımı partinin il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen resmi yazıyla duyuruldu. Ayaydın’ın özellikle İzmir adaylarının belirlenmesinde etkin rol alacağı öğrenildi. (Elif DEMİRCİ-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası