Ege Postası
Geri

Adliyeye çıkarken ağlayan eşini uyardı: Ey kafanı bir şey olmaz

Bursa’da, yorgan hurcunda 6 bin 280 adet bonzai uyuşturucu maddesi saklayan evli 2 kişi adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışında kadının ağladığı görülürken, eşinin, “Ey kafanı bir şey olmaz” demesi dikkat çekti. Bursa İl Emniyet...
Adliyeye çıkarken ağlayan eşini uyardı: Ey kafanı bir şey olmaz
Haberler / Güncel
16 Eylül 2013 Pazartesi 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’da, yorgan hurcunda 6 bin 280 adet bonzai uyuşturucu maddesi saklayan evli 2 kişi adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışında kadının ağladığı görülürken, eşinin, “Ey kafanı bir şey olmaz” demesi dikkat çekti.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri, piyasaya uyuşturucu süreceği belirlenen iki kişiye yönelik operasyon başlattı. Yaklaşık 10 gün süren istihbarat çalışmalarının ardından şahısların, merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki evine operasyon yapıldı. H.D. (34) ile eşi D.D. (33) gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, yorgan hurçları ve yastıkların için yerleştirilmiş 6 bin 280 paket yaklaşık 25 kilo 300 gram bonzai ele geçirildi. Yakalanan bonzainin piyasa değerinin 1 milyon TL'nin üzerinde olduğu belirtildi.

AĞLAYAN EŞİNİ UYARDI: EY KAFANI BİR ŞEY OLMAZ

Emniyetteki sorguları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Bu sırada kocasının arkasından arabaya götürülen H.D., gözyaşlarını tutamadı. D.D.'nin ise ağlayan eşine dönerek, “Ey kafanı bir şey olmaz” dediği görüldü.

Bu arada, operasyonda ele geçirilen 25 kilo 30 gram bonzai ile Bursa’nın rekor kırdığı ifade edildi. Geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde 197 kilo bonzai maddesi ele geçirilirken Bursa’da aynı sene 10 kilo bonzai yakalanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası