Ege Postası
Geri

Ak Parti milletvekillerinden Küçük Menderes’e teşekkür turu

Ak Parti İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli,Hamza Dağ,Necip Kalkan,Atilla Kaya küçük Menderes havzasına teşekkür ziyaretinde bulundular. AK Partili vekiller Küçük Menderes'e çıkarma yaptı
Ak Parti milletvekillerinden Küçük Menderes’e teşekkür turu
Haberler / Yerel Politika
7 Kasım 2015 Cumartesi 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti İzmir Milletvekilleri seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor…Geçtiğimiz günlerde İzmir’in Narlıdere, Balçova, Buca ve Karabağlar İlçeleri’nde vatandaşlarla buluşan AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ, Atilla Kaya ve Necip Kalkan,  Gaziemir, Menderes, Torbalı, Selçuk, Tire, Ödemiş, Beydağ, Kiraz ve Bayındır AK Parti İlçe Başkanlıkları’na düzenledikleri ziyaretlerle birlikte buralarda vatandaşlarla buluşarak önemli mesajlar verdiler. 

SÜREKLİ “TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ”
Gaziemir'e, İzmir'e ve Türkiye'ye teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, "Yüzde 50 oy aldık. Oy verenlere de vermeyenlere de 13 yıl olduğu gibi hizmet etmeye devam edeceğiz. Oy vermeyen yüzde 50 seçmenimizin ilk önce gönlüne girmeye çalışacağız. Biz hep millet hep doğrusunu bilir dedik. Millet yanlış yapmaz. En doğru kararı verir. 7 Haziran'da da böyle söyledik. 1 Kasım'da yüzde 50 oy aldık diye söylemiyoruz. 7 Haziran'da mesajı aldık ve çalıştık. İnşallah bu teveccühe karşılık vereceğiz. Seçim beyannamenizde yer alanlar ne zaman gerçekleşecek dediler. Biz bunlara hemen başlıyoruz. Asgari ücret 1300 lira olacak. Taşeron işçiler hemen kadroya girecek. Daha fazlasını yapacağız. Biz az söyleriz fazla yaparız.2019’da Gaziemir’i AK Belediye yapmaya hazır mısını? diye konuştu. 



HAMZA DAĞ’DAN KOCAOĞLU’NA GÖNDERME
Gaziemir'e yaptığı teşekkür ziyaretinde konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 1 Kasım seçim sonuçlarının birilerinin havasının bozulduğunu belirterek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na sert şekilde eleştirdi. Dağ Kocaoğlu'na seslenerek, "Seçim öncesi anket yayınlayanlar, seçim öncesi 'AK Parti'yi ikiye katlayacağız' diyenler, 'CHP yüzde 50 alacak, AK Parti yüzde 25 alacak' diyenler sandıkta karşılığını gördüler m? Sandık cevabı en iyi şekilde verdi m? Şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı da ilçe Belediye Başkanı da koltuklarında rahat oturamıyorlar. Oturamayacaklar. Tüm milletimiz mutlu olacak. Onlar rahatsız olacak. Sıkıntıya düştüler. AK Parti'nin 2019 ayak sesleri duyulmaya başladı. 'Yüzde 50 CHP diyen, yüzde 25 AK Parti' diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, herhalde anket yaptırırken partileri karıştırdı. Yüzde 50 AK Parti çıktı, yüzde 25 CHP çıktı. Bu millet sizden ümidini kesmiş. 2019 seçim kampanyamız bugün başlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ATİLLA KAYA,”NEDEN AY YILDIZLI BAYRAĞI TAŞIMAKTAN İMTİNA ETTİNİZ '
"Memleket meselesine sahip çıkan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum" diye vatandaşlara seslenen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Gaziemir'de her yerde ay yıldızlı bayrağımız var. CHP'li milletvekilleri ve belediye başkanlarına sesleniyorum. Bundan 3 hafta önce Gündoğdu Meydanı'nda neden bu ay yıldızlı bayrağı taşımaktan imtina ettini? Gaziemir'de CHP'ye oy vermiş hemşerilerime sesleniyorum. Artık CHP Gazi Mustafa Kemal'in bıraktığı parti değil. Deniz Baykal zamanında bayram yürüyüşleri yapan Cumhuriyet Halk Partisi değil" dedi.

NECİP KALKAN,”GAZİEMİR BELEDİYESİ’NİN DİĞREĞİNE AK PARTİ BAYRAĞINI ASACAĞIZ” 
Otobüs üzerinden halka seslenen AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, "Ben ve milletvekili arkadaşlarım bugün sizin huzurunuzu geldik. Ne için biliyor musunu? Teşekkür etmek için. Yaptığımız seçimlerde buradan çıkan oy sayısının ortalaması İzmir ortalamasının üzerinde. Ben ve arkadaşlarım teşekkür etmesin de kim teşekkür etsin. 7 Haziran seçimlerinde oy kaybettik. Çeşitli sebepleri var. Adaylarımıza bir bakın. Hepsi yerli malı yurdun malı. Yüreğinde İzmir sevgisi olan, burada evlenmiş, burada iş güç sahibi olmuş insanlar. Aramızda havadan gelmiş insan yok. Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı. Gaziemir'e herkesin imreneceği bir hükümet konağı sahibi olacaksınız. Bir de hedefimiz var. Gaziemir Belediyesi'nin direğine AK Parti bayrağını çekmek. Bu nedenle bize olan ilginize, desteğinize ihtiyacımız var. Yüzde 5'ten fazla oy arttıran Gaziemir bize destek verir. Sloganım şu. Başın düşerse dara Necip Kalkan'ı ara" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası