Ege Postası
Geri

Akay'a kızıp istifa etmişti: Delican yönetime bir tek Karaman'ı aldı!

AK Parti İzmir İl Yönetimi’ne giren tek meclis üyesi Hasan Ali Karaman oldu. İl eski Başkanı Ömer Cihat Akay’la da çalışan Karaman, fatura krizi nedeniyle Akay’a kızmış ve il başkan yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Bornova Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi olan Karaman’ın yeni dönemde eski görevi olan mali ve idari işlerden sorumlu il başkan yardımcılığına getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. DELİCAN BİR TEK O'NU ALDI
Akay'a kızıp istifa etmişti: Delican yönetime bir tek Karaman'ı aldı!
Haberler / Yerel Politika
2 Şubat 2015 Pazartesi 16:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, geçtiğimiz cumartesi günü yapılan il kongresiyle il başkanlığı koltuğuna bu kez seçilerek oturdu. Delican, 50 kişilik il yönetim kurulu listesinde 16 yeni isme yer verdi. Listede yer alanlar arasında en dikkat çeken isim, Bornova Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Karaman oldu.

Karaman, il yönetimine giren tek belediye meclis üyesi oldu. Delican, temmuz ayında göreve atandığında oluşturduğu il yönetimine meclis üyesi ve belediye başkan adayı almama yönünde prensip kararı almıştı. Delican, kongreye günler kala yaptığı basın toplantısında yeni dönemde bu kararını esnetebileceğini söylemişti. Delican, yeni yönetiminde meclis üyesi olarak sadece Karaman'ı aldı. Yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Adnan Yılmaz ve Mustafa Cenger de yönetime girdi.


Karaman, İl eski Başkanı Ömer Cihat Akay döneminde de il yönetiminde yer almış,  mali ve idari işlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yürütmüştü.  Karaman ödenmeyen fatura nedeniyle Akay’la tartışmış ve istifa etmişti. Karaman’ın istifası parti kulislerinde “ Akay’a kızdı ve istifa etti” şeklinde yorumlanmıştı.Karaman’ın  istifa etmesi parti içinde uzun süre konuşulmuştu.

ESKİ GÖREVİNİ YAPACAK İDDİASI
Delican’ın Karaman’a eski görevi mali ve idari işlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevini vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

KENDİSİYLE ÇALIŞMAK İSTEDİM
Delican listesinde meclis üyesi olarak sadece Hasan Ali Karaman’a yer vermesiyle ilgili olarak, “Kendisiyle çalışmak istedim, o yüzden yönetime aldım” dedi.

Karaman 2011 yılında Bornova İlçe Kongresi’nde Hüseyin Özkan’la yarışmış ancak seçimi kaybetmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası