Ege Postası
Geri

Akaydın: Turiste fahiş fiyat uygulaması kendi topuğuna kurşun sıkmadır

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, turiste fahiş fiyat uygulamasını kendi topuğuna kurşun sıkma olarak adlandırdı. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve Meclis Başkanı Kerim...
Akaydın: Turiste fahiş fiyat uygulaması kendi topuğuna kurşun sıkmadır
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, turiste fahiş fiyat uygulamasını kendi topuğuna kurşun sıkma olarak adlandırdı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve Meclis Başkanı Kerim Erdem, Başkan Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Akaydın’a yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, projeleri hakkında bilgi verdi. Akaydın ve MATSO üyeleri ekonomi ve turizm üzerine görüş alışverişinde bulundu. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Başkan Akaydın’a hayata geçirecekleri ‘Güvenli Alışveriş Projesi’ni anlattı. Boztaş, uygulamada öncelikle kuyumculuk sektörünü pilot olarak seçeceklerini belirterek, projeyle turizm sektöründe fahiş fiyat uygulamasının önüne geçilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akaydın, Başkan Boztaş ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi. Turizme verilen en büyük zararlardan birinin turiste uygulanan fiyat farklılıkları olduğunu belirten Akaydın, bundan en çok zararı esnafın gördüğünü ifade etti. Akaydın, “Türkiye’de turiste fahiş fiyat uygulaması kendi topuğumuza kurşun sıkmaktır.” dedi.

    Akaydın, MATSO heyetine Büyükşehir Belediyesi’nin android telefonlarda kullanılabilme özelliğine sahip olan ‘myantalya’ uygulaması hakkında da bilgi verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası