Ege Postası
Geri

Aksaray Eğitimciler Derneği Başkan Palta'yı ziyaret etti

Aksaray Eğitimciler Derneği Başkanı Cemil Hüyük, dernek yönetim kurulu üyesi Menderes Akdere ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’yı ziyaret ederek öğretmenlere yönelik düzenlenen kitap okuma yarışması hakkında bilgi verdi....
Aksaray Eğitimciler Derneği Başkan Palta'yı ziyaret etti
Haberler / Genel
17 Nisan 2013 Çarşamba 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aksaray Eğitimciler Derneği Başkanı Cemil Hüyük, dernek yönetim kurulu üyesi Menderes Akdere ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’yı ziyaret ederek öğretmenlere yönelik düzenlenen kitap okuma yarışması hakkında bilgi verdi.


Ziyarette derneği başkanı Cemil Hüyük, geçen yıl düzenledikleri kitap okuma yarışmasına 17 bin kişinin başvurduğunu, 12 bin öğrencinin sınavını yaptıklarını belirterek, " Geçen yıl yarışma için köylere kadar gitmiştik. Bu yıl farklı bir uygulama yapmak istedik. Kitap okuma yarışmasını öğretmenlere yönelik olarak düzenledik. 750 öğretmenimiz katılmak için başvurdu. İnşallah 20 Nisan Cumartesi günü ticaret lisesinde bir sınavımız olacak. 4 Mayıs Cumartesi günü de ödül törenini gerçekleştireceğiz." dedi.

Ziyarette Aksaray Eğitimciler Derneği Başkanı Cemil Hüyük, Belediye Başkanı Nevzat Palta’ya bir öğretmen tarafından yapılan karakalem portresini hediye etti. Hediyeyi çok beğenin Başkan Palta, "Peygamber Efendimiz'in hayatının okunmasını önemli buluyorum. Hele 750 öğretmenin bu yarışmaya katılması takdire şayan. Öğretmenlerin elinde sonuçta malzeme olarak insan var. Çocuk var. Öğrenci var. Bunlar da bizim geleceğimiz. Okuyan bir öğretmen okuyan bir nesil yetiştirir. Bunlar birbiri ile doğru orantılı. O açıdan ben tebrik ediyorum. İnşallah yarışma sonuçta işin çeşnisidir. Önemli olan bu kitabın okutturulmasıdır. Ama sonuçta başarılı insanlara ödül vermekte sonuçta biraz daha bu işi taltif etme anlamında güzel olur diye değerlendiriyorum. Hayırlı bir hizmet hakikaten. O açıdan tebrik ediyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası