Ege Postası
Geri

Alaattin Yüksel korkuttu

Kendisi aday olmadığı ve aktif siyasette yer almak istemediğini söylediği halde adı Parti Meclisi (PM) listesi için önerilmesi istenen İzmir’in deneyimli siyasetçilerinden CHP İzmir İl eski Başkanı Alaattin Yüksel, kurultay için aldığı uçak biletini iptal etmek zorunda kaldı. Hastaneye dahi gidemeyen Yüksel’in doktoru evine gidip muayene etti ve ilaç tedavisi uygulamaya başladı. Deneyimli siyasetçi kurultaya gidemedi
Alaattin Yüksel korkuttu
Haberler / Yerel Politika
3 Şubat 2018 Cumartesi 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/YAĞMUR UYGUR/EGEP0STASI-CHP İzmir İl eski Başkanı, İzmir eski Milletvekili ve CHP PM eski üyesi Alaattin Yüksel, bel fıtığının yol açtığı şiddetli ağrı nedeniyle, partisinin Ankara’da başlayan 36’ıncı Olağan Kurultayı’na katılmak üzere aldığı uçak biletini iptal etmek durumunda kaldı.

Adı PM listesine yazılacak isimler arasında da geçen deneyimli siyasetçi Alaattin Yüksel’in rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı haberleri örgütte üzüntü yarattı. Ancak edinilen bilgilere göre Yüksel, hastaneye kaldırılmadı. Bir süredir muzdarip olduğu bel fıtığı rahatsızlığının verdiği ağrının artması nedeniyle doktorunun tavsiyesiyle Ankara’ya gidemedi.

CUMA GÜNÜ ANKARA’DA OLACAKTI ANCAK ANİ AĞRI NEDENİYLE KIPIRDAYAMADI

Doktorunun kıpırdamaması tavsiyesinde bulunduğu Yüksel’in dün 12.55’te Ankara’da olması bekleniyordu. Hastaneye gidemeyecek kadar ani ağrısı nedeniyle uçak biletini iptal ettiğini belirten Alaattin Yüksel, ağrısının dinmesi durumunda Pazar günü Ankara’da olmayı istediğini ancak bu durumun mümkün görünmemesi nedeniyle kurultay sürecini evinde televizyondan izlediğini ve izleyeceğini açıkladı.

GİDECEKTİM AMA KIPIRDAYAMIYORUM, EVDE YATARAK İZLEYECEĞİM

Egepostası’na durumu hakkında bilgi veren Yüksel, bel fıtığı kaynaklı ağrısının yaklaşık iki haftadır sürdüğünü ancak ağrısının fazla olmaması nedeniyle önemsemediğini belirterek, eve gelen doktorun en az bir hafta kıpırdamaması önerisi nedeniyle Ankara’ya gidemeyeceğini belirterek şunları söyledi:

“İki haftadır ağrım vardı. Ancak arada bir oluyordu. Önemsemedim. Şimdi sürekli ve düzenli olmaya başladı. Hastaneye gidemeyecek kadar  ağrım oldu yürüyemedim. O nedenle doktor eve geldi. Evde muayene etti. Bir haftaya yakın kıpırdamadan yatmamı önerdi. Evin içinde sadece yürümemi önerdi. İğne vurdurup gitmeyi düşünüyordum ama kolay görünmüyor. Sabahtan beri yatıyorum. Kalkayım dedim ancak ağrı tekrarlıyor. Evde yatarak televizyondan kurultayımızı seyrediyorum.”

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası