Ege Postası
Geri

İYİ Parti’de Akşener hazırlığı tam gaz

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı 17 Şubat’ta kente gelerek partisinin il binasının açılışına katılması beklenen Genel Başkan Meral Akşener’i karşılamaya hazırlanıyor. Akşener’in İzmir ziyaretiyle ilgili 15 bini aşkın broşür ve afiş bastırılacak, işitme engelli davetliler için özel görevli bulunacak. Kentin her noktası duyuru afişleriyle donatılacak. 15 bin broşür, afiş ve el ilanı bastırılacak 
İYİ Parti’de Akşener hazırlığı tam gaz
Haberler / Yerel Politika
2 Şubat 2018 Cuma 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir programında en ufak bir aksilik olmaması için harekete geçen İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, 85  kişilik yönetim kurulu üyeleri arasından seçilen ve beş üyeden oluşan bir karşılama komisyonu kurulmasını sağladı.

Tüm yönetim kurulu üyelerinin hazırlıklarla ilgilenmesine karşın hazırlıkların tek elden yürütülmesi için kurulan karşılama komisyonunun üyeleri, sosyal medyadan trafik ışıkları, bilboardlar ve yol kavşaklarına konulacak afiş ve duyurulara kadar bir dizi çalışma için yoğun bir mesai harcıyor.

İŞİTME ENGELLİ DAVETLİLER İÇİN ÖZEL GÖREVLİ DE HAZIR BULUNACAK

Sosyal medya hesaplarından da duyuruları başlayan Meral Akşener’in İzmir ziyaretinde binlerce İzmirlinin ve üyelerinin katılımını beklediklerini belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, il binasının açılışında İzmir’deki 30 bin işitme engelliyi temsilen işaret dili ile kullanan bir görevlinin de bulunacağı bilgisini verdi.

GENEL BAŞKANI EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Partisinin Çankaya İtfaiye eski binası karşısında bulunan İzmir İl Başkanlığı binasının açılışına katılmadan önce sabah Karşıyaka’da bulunan Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım Anıt Mezarı başına gidip dua edecek olan Meral Akşener’in İzmir ziyaretiyle ilgili 15 bini aşkın broşür, afiş ve el ilanının hazırlandığını belirten Başkanı Yıldırım Ulupınar, İzmir’in Akşener’i en güzel şekilde karşılayacağına emin olduğunu söyledi.

TÜM İZMİRLİLERİ AÇILIŞ VE TÖRENİMİZE BEKLİYORUZ

Tüm İzmirlileri 17 Şubat’ta gerçekleşecek olan il binası açılış ve törenine beklediklerini dile getiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ulupınar, “Genel başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin İzmir ziyaretini çok önemsiyoruz. Hazırlıklardan tüm yönetim kurulu üyelerimiz sorumlu ancak beş kişiden oluşan hazırlık komisyonumuz aracılığıyla çalışmaları yürütüyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan yapılmaya başlanan duyuruların yanı sıra tüm İzmir’de belli noktalara, trafik ışıkları ve kavşakların bulunduğu yere Meral Hanım’ın İzmir ziyaretiyle ilgili duyuru afişlerini koyacağız. Binlerce İzmirli hemşehrimizin bizimle beraber olacağına inanıyoruz. Çok heyecanlıyız. Tüm İzmirlileri açılış ve törenimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası