Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu’na tehditten beraat etti: AK Parti sıralarına geri döndü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yayınladığı bir videoda tehdit ettiği iddiasıyla, hakkında soruşturma açılan ve AK Parti’den ihraç edilen Karabağlar Belediye Meclisi Üyesi Emrullah Kavuz, suçlamalardan beraat etti. AK Parti’ye yeniden üye olan Kavuz belediye meclisi sıralarından fotoğraf paylaştı. Kılıçdaroğlu’na tehditten beraat etti
Kılıçdaroğlu’na tehditten beraat etti: AK Parti sıralarına geri döndü
Haberler / Yerel Politika
1 Şubat 2018 Perşembe 19:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - İzmir Karabağlar Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, yayınladığı bir videoda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit ettiği gerekçesiyle dava açılarak partiden ihraç edilmişti.

Hakkında açılan davalardan beraat eden Kavuz AK Parti’ye geri döndü. Bu akşam Karabağlar’da yapılan meclis oturumunda AK Parti sıralarında oturan Kavuz’un sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara partililerden destek geldi.

Partiden ihracı sonrası ilk paylaşımını yapan Kavuz “Suçlamalardan sonra konuşmanın tam metnini ilgili yerlere ileterek savunmamı yaptım. Verdiğim ifadeler de net. Konuşmamın aslını götürdüm. Savcılık ve emniyette verdiğim ifadelerde terör örgütlerine karşı konuştuğum netleşti. Beraat ettikten sonra partime yeniden üye oldum. Süreçte milletvekillerimizle de görüştüm. Suçsuz bulunduğum için geri döndüm” dedi.

Ne olmuştu:

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Emrullah Kavuz’un, bir video yayınlayarak, Adalet Yürüyüşü başlatan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ölüm tehdidinde bulunduğu iddia edilmiş, hakkında soruşturma açılmıştı. Bu nedenle de AK Parti’den ihraç edilmişti. Kavuz’un yayınladığı videoda kendisine bir grup tekbir ve rabia hareketiyle eşlik ederken,  Kavuz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bahsederek "reisin ağzından çıkacak tek bir kelimeye bakıyoruz. Tek bir kelimesiyle ölürüz, şehadet için koşar öldürürüz. Gereken her şeyi yaparız" ifadelerini kullanmıştı.

O dönem AK Parti'den ihraç edilen Kavuz bu süre zarfında meclis üyeliği görevini bağımsız olarak sürdürmüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası