Ege Postası
Geri

MHP yol haritasını belirleyecek

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ittifak kararı alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında Antalya’da üç günlük kampa girmeye hazırlanıyor. Kampa katılacak olan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Çok önemli konular ele alınacak. Faydalı geçeceğine inanıyorum” dedi. İttifakta sona yaklaşılıyor, sıra kampta
MHP yol haritasını belirleyecek
Haberler / Yerel Politika
1 Şubat 2018 Perşembe 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti ve MHP ittifak çalışmasında sona yaklaştı. Oluşturulan Milli Mutabakat Komisyonu’nun önümüzdeki hafta çalışmalarını tamamlaması beklenirken, her iki partinin ittifak modeli üzerinde büyük oranda anlaştığı da kaydediliyor.

Yerel seçimlere yönelik çalışmalarda da hızla ilerlenirken, ittifak komisyonun çalışmasını tamamlayıp önümüzdeki hafta iki parti liderine sunum yapacağı belirtiliyor. Çalışmaların ardından yerel seçim paketinin tek olarak ya da ittifak modelini içeren yasal düzenlemeleri içeren geniş bir paket şeklinde Meclise sunulacağı belirtiliyor.

İTTİFAKA HAZIRLANAN MHP ANTALYA’DA KAMPA GİRİYOR

Büyük kentler başta olmak üzere birçok kentte AK Parti ile yerel seçim ittifakına da gitmesi beklenen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tüm bu çalışmaların yanı sıra Antalya’da gerçekleşecek ve 3 gün sürecek olan kampa da girecek.

NECAT KARATAŞ: İLK KEZ BU KADAR GENİŞ ÇAPLI BİR TOPLANTI OLACAK

9-10-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Antalya'daki kampa bu yıl ilk kez tüm il ve ilçe başkanları da katılacak. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın da beraberinde İzmir’in 30 ilçe başkanı olduğu halde katılacağı kampta, başta ittifak olmak üzere seçimlerde izlenecek yol ve stratejilerin ele alınması ve yol haritasının belirlenmesi bekleniyor.

KARATAŞ: ÖNEMLİ KONULAR ELE ALINACAK, FAYDALI GEÇECEĞİNE İNANIYORUM

Kampa katılacaklarını belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Genel başkanımızın talimatıyla Antalya’da Türkiye’de tüm il ve ilçe başkanlarıyla bir arada olunacak bir toplantı olacak. 3 gün sürecek. İlk kez bu kadar geniş çaplı bir toplantı olacak.İlçe ve il başkanları bir arada olacak. Çok önemli konular ele alınacak. Faydalı geçeceğine inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası