Ege Postası
Geri

Almanya sel felaketinde kum torbalarını komşu ülkelerden almış

Almanya’da geçtiğimiz ay sürekli yağışlar sonucu yaşanan ve ülkenin doğu ve güneyinde geniş bölgeleri etkisi altına alan su baskınının toplam 7,7 milyar Euro’luk hasara yol açtığı kaydedildi. Su baskını ile ilgili hazırlanan ve...
Almanya sel felaketinde kum torbalarını komşu ülkelerden almış
Haberler / Dünya
4 Eylül 2013 Çarşamba 18:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Almanya’da geçtiğimiz ay sürekli yağışlar sonucu yaşanan ve ülkenin doğu ve güneyinde geniş bölgeleri etkisi altına alan su baskınının toplam 7,7 milyar Euro’luk hasara yol açtığı kaydedildi.

Su baskını ile ilgili hazırlanan ve dün federal hükümete sunulan rapora göre, su baskınından etkilenenler için ayrılan 8 milyar Euro'nun büyük kısmını eyaletlerin aldıkları kaydedildi.

Raporda ayrıca su baskınının ilerlemesini önlemek için kum torbalarından duvar örme konusunda sıkıntı yaşandığı ve komşu ülkelerden kum torbası edinildiği de kaydedildi. Buna göre Danimarka’dan 804 bin, Hollanda’dan 500 bin ve Lüksemburg’dan da 150 bin kum torbası alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası