Ege Postası
Geri

Amasya Üniversitesi Makine ve Otomotiv Laboratuvarı’nın temeli atıldı

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda makine ve otomotiv programlarında imkanlar, yeni fiziksel alanlar ve laboratuvar malzemeleri ile daha donanımlı hale geliyor. Müdür Doç. Dr. Feda Öner, temeli atılan...
Amasya Üniversitesi Makine ve Otomotiv Laboratuvarı’nın temeli atıldı
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda makine ve otomotiv programlarında imkanlar, yeni fiziksel alanlar ve laboratuvar malzemeleri ile daha donanımlı hale geliyor. Müdür Doç. Dr. Feda Öner, temeli atılan 'Makine ve Otomotiv Laboratuvarı’nın her türlü çalışma imkanı ile donatılacağını belirtti.

MYO Müdürü Doç. Dr. Feda Öner, 'Mesleki ve Teknik Eğitimde Kalitenin Adresi' parolasıyla çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Söz konusu laboratuvarlar ile mesleki eğitim öğretimde hedefledikleri yüksek kalite standartlarıyla mezunlarına uygulama becerisi kazandırmayı amaçladıklarını belirten Öner, “İş dünyası ile işbirliği içinde geleceğin nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamaya yönelik etkili çözümler üreten bir meslek yüksekokulu olmak yolunda önemli bir adım atılmış oldu.” dedi.

Bu yıl ilk defa makine mühendisliği bölümüne 40 öğrenci kabul edileceğini ifade eden Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Metin Yavuz, “Özellikle mühendislik eğitiminde laboratuvarın yeri ve önemi tartışılmaz. Teknoloji Fakültesi ve Teknik Bilimler MYO’nun ortak kullanımını öngören Makine ve Otomotiv Laboratuvarı, endüstriye hem teorik hem uygulama becerisi yüksek olan mühendisler yetiştirmek ve kurumsal kültürü ve kimliği güçlü saygın bir fakülte olma yolunda önemli bir adım atılmış oldu.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası