Ege Postası
Geri

Ambulans verilmediği iddia edilen 67 günlük Mehmet Efe otobüste öldü

Yaşadığı bir hastalık nedeniyle Niğde Devlet Hastanesi'nden Kayseri’ye sevk edilen ve otobüsle götürülürken ölen 67 günlük bebeğin otopsisi tamamlanarak ailesine teslim edildi. Aile, bebeğin sevki için ambulans tahsis etmediği gerekçesi...
Ambulans verilmediği iddia edilen 67 günlük Mehmet Efe otobüste öldü
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yaşadığı bir hastalık nedeniyle Niğde Devlet Hastanesi'nden Kayseri’ye sevk edilen ve otobüsle götürülürken ölen 67 günlük bebeğin otopsisi tamamlanarak ailesine teslim edildi. Aile, bebeğin sevki için ambulans tahsis etmediği gerekçesi ile çocuk doktorundan şikayetçi oldu.

Kayseri’ye gitmek üzere bindikleri otobüste ölen çocuk yine Kayseri'de otopsiye alındı. Yapılan otopsi ve incelemeler sonrasında cenazelerini teslim alan baba Ömer Akdemir, Niğde’nin Çiftlik ilçesine bağlı Azatlı beldesinde belde mezarlığına defnetti.

Baba Ömer Akdemir'in ambulans tahsis etmediği şikayeti üzerine, Niğde Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği uzman Dr. A.H. hakkında, inceleme başlatıldığı öğrenildi. Hastane yetkililerinin doktor hakkında inceleme yaptığı, hazırlanacak rapor sonrası Niğde Hastaneler Genel Sekreterliği ya da Sağlık Bakanlığı tarafından bir açıklama yapılacağı bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası