Ege Postası
Geri

Tekirdağ’da Mısır ve Suriye’de yaşanan katliam protesto edildi

Tekirdağ’da, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Tekirdağ Şubesi temsilcileri ile çok sayıda vatandaş, cuma namazı sonrasında Mısır ve Suriye’de yaşanan katliamı protesto etti.Tekirdağ Tuğlalı Park’ta toplanan grup adına konuşma yapan AGD...
Tekirdağ’da Mısır ve Suriye’de yaşanan katliam protesto edildi
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 16:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tekirdağ’da, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Tekirdağ Şubesi temsilcileri ile çok sayıda vatandaş, cuma namazı sonrasında Mısır ve Suriye’de yaşanan katliamı protesto etti.

Tekirdağ Tuğlalı Park’ta toplanan grup adına konuşma yapan AGD Tekirdağ Şube Başkanı Özcan Akçaçakır, Mısır'da darbecilerin sivil vatandaşlara gerçekleştirdiği katliamlar ve Suriye'de Esed rejimi tarafından kullanılan kimyasal silah sonucu yüzlerce masum çocuğun katledilmesinin, dünyada eşi ve benzeri görülmemiş bir kıyım olduğunu söyledi.

Akçaçakır, “Her yıl başka bir ülkenin mazlum halkları için matemdeyiz. Dün Suriye'de yok edilmekte olan kardeşlerimiz için ağlarken, bugün Mısır'da din kıyımına uğrayan mazlum kardeşlerimiz için kıyamdayız. Büyük halk katliamları karşısında ikiyüzlü Birleşmiş Milletler ile Dünya İnsan Hakları Örgütü nered? Nerede 3 ağaç için ortalığı savaş alanına çevirenleri, savaş çıkarmışçasına çarşaf çarşaf yayın yapan, fakat Suriye'deki kimyasal silahla gerçekleştirilen katliama duyarsız kalan ulusal medya, CNN nered? BBC nered? Reuters nerede'”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası