Ege Postası
Geri

Suriye ve Mısır’daki katliamlarda ölenler için gıyabı cenaze namazı kılındı

Ankara Müslümanlar Dayanışma Platformu üyeleri, Mısır’da darbeci yönetim taraftarları ve ordu tarafından gerçekleştirilen katliamlarda ölenler ile Suriye’de Beşşar Esad'a bağlı ordu tarafından öldürülenler için gıyabi cenaze namazı...
Suriye ve Mısır’daki katliamlarda ölenler için gıyabı cenaze namazı kılındı
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Müslümanlar Dayanışma Platformu üyeleri, Mısır’da darbeci yönetim taraftarları ve ordu tarafından gerçekleştirilen katliamlarda ölenler ile Suriye’de Beşşar Esad'a bağlı ordu tarafından öldürülenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

        Türkiye'nin dört bir yanında Cuma namazından sonra Mısır’da yaşanan darbe ve Suriye’de Esad rejiminin yaptığı katliamlar protesto ediliyor. Ankara’da gösterilerin merkezi ise Kocatepe Camii’ydi. Cuma namazı sonrası toplanan grup Mısır’da darbe rejimin ve Suriye’de Esat rejiminin yaptığı katliamlarda ölenler için gıyabı cenaze namazı kıldı.

Cuma namazı sonrası toplanan grup önce musallada bulunan cenazelerin namazlarının kılınması için bekledi. Cenaze namazlarının bitmesinin ardından toplanan grup gıyabı cenaze namazı kıldı. Namazın ardından basın açıklaması yapan grup 'Rabia' işareti yaparak sloganlar attı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası