Ege Postası
Geri

Mısır protestosuna yabancı öğrenciler de destek verdi

Çanakkale'de Mısır halkına destek vermek için düzenlenen yürüyüşe, şehitlikleri ziyarete gelen birçok ülkedeki yabancı öğrenciler de destek verdi. Öğrenciler pankart açarak Mısır'ın devrik lideri Muhammed Mursi lehine slogan attı....
Mısır protestosuna yabancı öğrenciler de destek verdi
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çanakkale'de Mısır halkına destek vermek için düzenlenen yürüyüşe, şehitlikleri ziyarete gelen birçok ülkedeki yabancı öğrenciler de destek verdi. Öğrenciler pankart açarak Mısır'ın devrik lideri Muhammed Mursi lehine slogan attı.

Mısır'da darbecilerin uyguladığı zulme tepki göstermek için Çanakkale'de cuma namazı sonrası yürüyüş düzenlendi. Necip Paşa Camii'nde kılınan namazın ardından bir grup ellerinde 'Rabia' işareti ve sloganların yazılı olduğu pankartları alarak yürüyüşe başladı. Camiden İskele meydanına kadar gelen grupla karşılaşan yabancı öğrenciler de 'Rabia' işareti yaparak destek verdi.

Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde okuyan ve dünyanın birçok ülkesinden gelen 50 civarındaki öğrenciler, yürüyüştekilerin ellerindeki pankartları açarak gösteri yaptı. Diğer grup giderken, onlar İskele meydanında slogan atmaya devam etti. Öğrenciler, Mısır'daki olayları bildiklerini ve Mursi'yi desteklediklerini söyledi. Bir süre ellerine aldıkları pankartlarla slogan atan öğrenciler, daha sonra gezilerine kaldıkları yerden devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası