Ege Postası
Geri

Manisa'da trafik kazası: 1 ölü, 2'si ağır 9 yaralı

Manisa’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 9 kişi yaralandı.Manisa istikametine gitmekte olan İlyas Çolak(42) yönetimindeki 35 HN 985 plakalı otomobil, Manisa Muradiye-Menemen yolu üzerinde TOKİ-2 Konutları...
Manisa'da trafik kazası: 1 ölü, 2'si ağır 9 yaralı
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manisa’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 9 kişi yaralandı.

Manisa istikametine gitmekte olan İlyas Çolak(42) yönetimindeki 35 HN 985 plakalı otomobil, Manisa Muradiye-Menemen yolu üzerinde TOKİ-2 Konutları mevkiindeki köprülü kavşakta, Menemen istikametinden gelmekte olan Nahit Tekin(42) yönetimindeki 45 V 2380 plakalı otomobil ile çarpıştı. Yoldan geçen araç sürücülerinin polise ve 112 Acil Servis’e haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Ayrıca araçta sıkışan yaralıları kurtarmak üzere iki itfaiye ekibi kazaya müdahale etti.

Kazada Nahit Tekin’in kullandığı otomobilin içindeki Kamuran Çolak (72) olay yerinde hayatını kaybetti. 5 yaşındaki Atakan Eren ve Nuray Arslan(19) ağır; Gözde Çolak(20), otomobil sürücüleri İlyas Çolak, Nihat Tekin çeşitli yerlerinden yaralandı. Bu yaralılarla birlikte her iki araçta bulunan Hayrettin Selçuk (45), Günay Altınsoy (52), Mehmet Hayrican (59) ve Rasim Elitaş (41) ambulanslarla Manisa Devlet Hastanesi, Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafza Sultan Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Kamuran Çolak’ın cenazesi Manisa Belediyesi cenaze aracı ile Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası