Ege Postası
Geri

Aksaray’da Mısır ve Suriye'de ölenler için gıyabi cenaze namazı

Aksaray’da cuma namazı sonrası Suriye ve Mısır'daki olayları protesto edildi, ölenlerin için gıyabi cenaze namazı kılındı.Gıyabi namaza AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Belediye Başkanı Nevzat Palta ve binlerce vatandaş katıldı....
Aksaray’da Mısır ve Suriye'de ölenler için gıyabi cenaze namazı
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aksaray’da cuma namazı sonrası Suriye ve Mısır'daki olayları protesto edildi, ölenlerin için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gıyabi namaza AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Belediye Başkanı Nevzat Palta ve binlerce vatandaş katıldı. Cuma namazı sonrası Rabia selamını içeren pankartlar açıldı. Bu arada gençlerin de elleriyle Rabia selamı yaptıkları görüldü. Yaklaşık iki bin kişilik cemaat, cenaze namazı kılmak için cami bahçesindeki musalla taşının önünde saf tuttu. Hep birlikte kılınan cenaze namazından sonra ölenler için Fatiha okundu.

Namazdan sonra Aksaray DİNBİRSEN İl Başkanı İlhan Demir, musalla taşlarından birinin önünde Suriye ve Mısır'da yaşanan olayların bitmesi için cemaate dua ettirdi. Dua esnasında bazı vatandaşlar göz yaşlarına hakim olamadı. Kılınan gıyabi cenaze namazının ardından tekbir getiren kalabalık, olaysız şekilde dağıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası