Ege Postası
Geri

Yazlık otobüsle turistik geziye büyük ilgi

Eyüp ilçe sakinleri belediyenin organize ettiği ‘Gezelim Görelim’ projesiyle ilçede yapılan hizmetleri yerinde görerek, öğrenme imkanı buluyor.Belediyenin projesinin bu seferki konukları Eyüp Yeşilpınar Mahallesi sakinleriydi. Eyüp Belediyesi’nin...
Yazlık otobüsle turistik geziye büyük ilgi
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 15:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eyüp ilçe sakinleri belediyenin organize ettiği ‘Gezelim Görelim’ projesiyle ilçede yapılan hizmetleri yerinde görerek, öğrenme imkanı buluyor.

Belediyenin projesinin bu seferki konukları Eyüp Yeşilpınar Mahallesi sakinleriydi. Eyüp Belediyesi’nin yeni hazırlattığı Yazlık Gezelim Görelim otobüsü vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 2 katlı ve üstü açık olan otobüslerle Eyüp turu yapan Yeşilpınar Mahallesi sakinleri, tur sonunda Eyüp Belediyesi’ne geldiklerinde belediye başkanının misafiri oldu. Başkan İsmail Kavuncu, burada yaptığı konuşmada, "4,5 yıllık hizmet süremizde Eyüp’te yaptığımız hizmetleri sizlerin gezip görmesi için bu projeyi başlattık. Sizlerin görüşleri bizim için çok önemli. Varsa eksiklerimiz, sizin arzu ve dilekleriniz öğrenelim istedik. Bu arada sadece İstanbul’un değil, tüm dünyanın gözde turistik bölgesi Pierre Loti Tepesi’nde de muhteşem Haliç manzarası eşliğinde keyifli bir an yaşatmaya çalıştık. Şimdi sizlerin fikirlerinizi bekliyorum." dedi.

Yeşilpınar Mahallesi sakinleri, Gezelim Görelim otobüsüyle, Vialand, Eyüp Sultan Camii, Silahtarağa Yeni Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi, Osmanlı Parkı Alibeyköy Spor Kompleksi ve Pierre Loti Tepesi’ni dolaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası