Ege Postası
Geri

Amerikalı öğrenciler Bursa'da hatıra ormanı kuruyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak bir öğrenci değişim programıyla Bursa’ya gelen Amerikalı öğrenciler için hatıra ormanı kurulacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, 10 Ağustos tarihine kadar bir hafta kültürel,...
Amerikalı öğrenciler Bursa'da hatıra ormanı kuruyor
Haberler / Genel
19 Temmuz 2013 Cuma 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak bir öğrenci değişim programıyla Bursa’ya gelen Amerikalı öğrenciler için hatıra ormanı kurulacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, 10 Ağustos tarihine kadar bir hafta kültürel, bir hafta sosyal etkinliklere katılacak olan 15 Amerikalı öğrenci, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Fidanlığı'nı ziyaret etti. Öğrencilere fidanın tohumdan itibaren yetiştirilmesi, uygulamalı olarak anlatıldı.

        Öğrenciler için Mudanya ilçesi Balabancık mevkiinde hatıra ormanı oluşturulmasına karar verildi. Öğrenciler, sonbaharda fidan dikimi yapılacak hatıra ormanını 2014 yılında ziyaret edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası