Ege Postası
Geri

Ankara'da görev yapan zabıtalar Sincan’da buluştu

Ankara zabıtaları, 9. İstişare Toplantısı'nı Sincan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Ankara’daki ilçelerin zabıta müdürlerinin ve yardımcılarının bir araya geldiği toplantıda, hijyen yönetmeliği ve alkol satış yerlerinin...
Ankara'da görev yapan zabıtalar Sincan’da buluştu
Haberler / Güncel
6 Eylül 2013 Cuma 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara zabıtaları, 9. İstişare Toplantısı'nı Sincan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Ankara’daki ilçelerin zabıta müdürlerinin ve yardımcılarının bir araya geldiği toplantıda, hijyen yönetmeliği ve alkol satış yerlerinin ruhsatı gibi pek çok yönetmelik ile ilgili fikir alışverişi yapıldı. Onur Konuğu olarak Ankara’nın en eski Zabıta Müdürü Mehmet Üvez’ in de katıldığı toplantıda, Zabıta Haftası da kutlandı.

Zabıta müdürlüklerini ilgilendiren konuların istişare edildiği toplantıda; pazar yerleri yönetmeliğindeki değişiklikler, hijyen yönetmeliğinin uygulanması ve alkol satış yerlerinin ruhsatlandırılması ile ilgili konular hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Sincan Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı istişare toplantısına; Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara’nın en eski Zabıta Müdürü Mehmet Üvez, Keçiören, Çankaya, Altındağ, Yenimahalle, Sincan, Gölbaşı, Kazan, Çubuk, Pursaklar, Akyurt ve Mamak ilçelerinin zabıta müdürleri ve yetkilileri katıldı.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Öncelikle tüm zabıtalarımızın Zabıtalar Haftası'nı kutluyorum. Bu önemli haftada Ankaramızın zabıtalarının Sincan’da bir araya gelmesinden dolayı da çok müteşekkirim.” dedi.

Sincan Belediyesi Zabıta Müdürü İhsan Duman da tüm zabıta müdürlerine geldikleri için teşekkür ederek Zabıta Haftası'nı kutladı. Duman, ortak akıl ile Ankara’yı çağdaş ve temiz pazar yerlerine kavuşturduklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası