Ege Postası
Geri

Ankara’da 213 çift ortak düğünle evlenecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği toplu nikah şöleninde bu yıl 213 çiftin mutluluğuna ev sahipliği yapacak. Sanatçıların da sahne alacağı Büyük Ankara Festivali’nin son günlerinde evlenmek isteyen, ancak maddi durumu...
Ankara’da 213 çift ortak düğünle evlenecek
Haberler / Güncel
3 Mayıs 2013 Cuma 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği toplu nikah şöleninde bu yıl 213 çiftin mutluluğuna ev sahipliği yapacak.

Sanatçıların da sahne alacağı Büyük Ankara Festivali’nin son günlerinde evlenmek isteyen, ancak maddi durumu düğün yapmaya el vermeyen ya da anlatmaya değer farklı bir törenle evliliğe ilk adımı atmayı düşleyen çiftler için kayıtlar başladı. Yeni evlenen çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyon için başvurular, 213 sayısına ulaşıncaya kadar sürecek.

Özel bir düğün yaşamak isteyen çiftler, '2013 yılı içerisinde nikah yaptığını ya da yapacağını belgeleyen Onaylı Evlilik Beyannamesi, ikametgah, fakirlik belgesi, birer adet fotoğraf ve nüfus cüzdanları fotokopisi' ile 'Ankara Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Bankosu Hipodrom Caddesi No: 5 Varlık, Yenimahalle (Belediye yeni bina)' adresine başvuru yapabilecek. Çiftler ayrıca 507 14 90 ve 507 15 58 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası