Ege Postası
Geri

Antalya'da yeni futbol sezonu öncesi güvenlik kurulu yapıldı

Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Sebahattin Öztürk başkanlığında yapıldı. İl Spor Güvenlik Kurulu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Vali Sebahattin Öztürk başkanlığında...
Antalya'da yeni futbol sezonu öncesi güvenlik kurulu yapıldı
Haberler / Spor
2 Ağustos 2013 Cuma 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Sebahattin Öztürk başkanlığında yapıldı. İl Spor Güvenlik Kurulu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Vali Sebahattin Öztürk başkanlığında gerçekleşen 2013–2014 sezonu İl Spor Güvenlik Kurulu'na Vali Yardımcısı Fuat Ergün, merkez ilçe kaymakamları, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.

Toplantıda Medical Park Antalyaspor'un bu sezon maçlarını oynayacağı Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda alınacak güvenlik önlemleri ile ilgili emniyet ve gençlik il müdürlüğü sunumlarıyla anlatıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığınca Türkiye’nin genelinde uygulanmaya yönelik alınan kararlar hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Vali Öztürk, toplantıda yaptığı konuşmada, 2013 – 2014 sezonunun önceki yıllara göre daha güvenli daha huzurlu geçmesi temennisinde bulundu. 17 Ağustos 2013 yılında başlayacak olan yeni sezonda Antalya'da önemli bir problem beklenmediği yine de her türlü ihtimale göre tedbirlerin alınacağı açıklandı.

Vali Öztürk, "Bizim işimiz sezonun güvenli ve huzurlu bir şekilde sürmesini sağlamaktır. Antalyaspor'umuza yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası