Ege Postası
Geri

Arınç: Üç seçime girdik, altın kemer bizde, başpehlivan gibiyiz

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti’nin 10 yılda üç seçimde altın kemer sahibi olduğunu söyledi. Arınç, “İyi şeyler yapıyoruz ki siz de bize destek veriyorsunuz, 10 senede üç seçime girdik, başpehlivan gibiyiz. Altın kemer...
Arınç: Üç seçime girdik, altın kemer bizde, başpehlivan gibiyiz
Haberler / Politika
6 Temmuz 2013 Cumartesi 17:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti’nin 10 yılda üç seçimde altın kemer sahibi olduğunu söyledi. Arınç, “İyi şeyler yapıyoruz ki siz de bize destek veriyorsunuz, 10 senede üç seçime girdik, başpehlivan gibiyiz. Altın kemer bizde; 2002, 2004, 2007, 2011 seçimlerinde altın kemer bizde. Yüzde 50 ile şimdi başpehlivan gibi duruyoruz.” dedi.

Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa’da Kestel TOKİ konutlarının ikinci etabının anahtar teslim törenine katıldı. Vatandaşların büyük sevgisiyle karşılaşan Arınç, 10 yıllık iktidarlarında TOKİ vasıtasıyla 600 bine yakın konut inşa ettiklerini söyledi. TBMM Başkanlığı döneminde Meclis çalışanlarına 4 bin konut yaptırması dolayısıyla inşaat işlerinden anladığını belirten Arınç, TOKİ’nin yaptığı modern binalarla vatandaşlara büyük hizmet verdiğini kaydetti.

"SİZ İSTERSENİZ YAPMAZ MIYIZ YAHU"

TOKİ’nin bina yapacağı yerlerde cami ve okul da yaptırdığını anlatan Arınç, kalabalık arasından bir vatandaşın ‘Cami var ama yetersiz’ demesi üzerine, “Maşallah, biz başka yerlerde cemaat bulamıyoruz, burada cami yetersizmiş. Eh o zaman TOKİ küçüğünü yaptırmış, siz de büyüğünü yaptırırsınız.” deyince alandakiler gülüştü. Hastane isteyen gençlerin pankartını gören Bülent Arınç, hastane için Kestel Belediye Başkanı Yener Acar’ın yer tahsisi yapacağını kaydetti. Arınç, “Siz isterseniz de yapmaz mıyız yahu. Bir isteyin iki verelim. İşin ucunu biraz göstereceksiniz, tamam mı'” diye konuştu.

"ALTIN KEMER BİZDE"

10 yılda üç seçim kazandıklarını vurgulayan Arınç şunları kaydetti: “İyi şeyler yapıyoruz ki siz de bize destek veriyorsunuz, 10 senede üç seçime girdik, baş pehlivan gibiyiz. Altın kemer bizde; 2002, 2004, 2007, 2011, altın kemer bizde. Yüzde 50 ile şimdi başpehlivan gibi duruyoruz. İki tane belediye seçimi, yedi ay sonra üçüncüsünü yapacağız.”
Arınç, temsili olarak bir aileye anahtarını teslim etti. Arınç, ardından tören alanından ayrılarak kara yoluyla Ankara’ya hareket etti.

2012 yılında projelendirilen ve 92 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ikinci etap konutlarının hak sahipleri, 10 Kasım 2012 tarihinde kurayla tespit edildi. 30 Mayıs 2013 tarihinde inşaatları tamamlanan ve 726 adet daireden oluşan TOKİ 2. Etap Konutları'nın 378 adedi alt gelir grubu, 348 adedi ise üst gelir grubundan oluşuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası