Ege Postası
Geri

Arınç'tan Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye karikatürlü gönderme

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, her iki kişiden birinin AK Parti’ye oy verdiğini belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye karikatürlü göndermede bulundu. Bir karikatürde Başbakan...
Arınç'tan Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye karikatürlü gönderme
Haberler / Politika
27 Nisan 2013 Cumartesi 16:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, her iki kişiden birinin AK Parti’ye oy verdiğini belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye karikatürlü göndermede bulundu. Bir karikatürde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye ‘söyleyin bakayım hanginiz bana oy verdiniz'’ diye sorduğunu aktaran Arınç, bu karikatürün gerçekleştiğini söyledi. Bir gazetecinin Kılıçdaroğlu’na ‘yarın Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak, Sayın Abdullah Gül aday olursa oy verir misiniz'’ diye sorduğunu hatırlatan Arınç, Kılıçdaroğlu’nun ‘elbette veririz’ dediğini belirterek, “Yani demek ki iki AK Partili'den biri aday olsa ve birinin adı da Abdullah Gül olsa Kemal Kılıçdaroğlu ona oy verecek.” dedi.

Arınç, Kızılcıhamam Asya Termal Otel’deki AK Parti Ankara Teşkilat İçi Eğitim Programı’nda yaptığı konuşmada, her iki kişiden birinin AK Parti’ye oy verdiğini muhalefete göndermede bulunarak anlattı. 2011 seçimleri için 10’larca kitap yazılabileceğini, 100’lerce belgesel hazırlanabileceğini, binlerce araştırma yapılabileceğini kaydeden Arınç, “Ama hepsini toplayın bir kenara, koyun bir güzel karikatür, her şeyi kitaptan daha güzel anlatıyor. O karukatür şu: Tayyip Bey şu fotoğraftaki haliyle her zaman ki gibi babayiğit, dimdik sağlıklı bir şekilde, karşısında iki tane süklüm püklüm duran adama soruyor: ‘Söyleyin bakayım hanginiz bana oy verdiniz'’ Karşısında iki kişi var. Adamlar haklı, her iki seçmenden birinin oyunu almış. Başı önde süklüm büklüm duranlardan biri Bahçeli, diğeri de Kılıçdaroğlu. Bunu kimseyi küçültmek amacıyla söylüyor değilim. Bu güzel bir karikatür ve her şeyi anlatıyor.” diye konuştu.

“KARİKATÜR AYNEN GERÇEKLEŞİYOR”

‘Peki bu bir karikatürdü, o kadar da üzerinde durmaya gerek yok’ şeklindeki ifadelere de karşı çıkan Arınç, şu ifadeleri kullandı: “Yok, karikatürdü, ama aynen hakikatti. Neden hakikatti, günün birinde bir televizyonda Kemal Kılıçdaroğlu’na gazeteci sordu; ‘yarın Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak, Sayın Abdullah Gül aday olursa oy verir misiniz'’ hemen atladı, ‘elbette veririz’ dedi. Yani demek ki iki AK Partili'den biri aday olsa ve birinin adı da Abdullah Gül olsa Kemal Kılıçdaroğlu ona oy verecek. Biz bu noktaya geldik. Olur olmaz orası ayrı bir şey, ama bir AK Partili adaydan birisine oy verebileceğini söylüyor. Allah söyletiyor kardeşim, kendisine kalsa söyler m? Gönlünden geçiyor, veririm diyor ve karikatür aynen gerçekleşiyor.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası