Ege Postası
Geri

Askerlik borçlanması sorgulama ve askeriye bilgileri

Askerlik borçlanması sorgulama ve askeriye bilgileri hakkında detaylı şekilde bilgileri sizlere sunacağız. Önceki yılların aksine birçok alanda internet çağı bizlere kolaylıkları da beraberinde getirmiştir
Askerlik borçlanması sorgulama ve askeriye bilgileri
Haberler / Güncel
6 Mayıs 2013 Pazartesi 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

Askerlik borçlanması sorgulama ve askeriye bilgileri

Askerlik borçlanması sorgulama ve askeriye bilgileri hakkında detaylı şekilde bilgileri sizlere sunacağız. Önceki yılların aksine birçok alanda internet çağı bizlere kolaylıkları da beraberinde getirmiştir. Son olarak da askerlik görevini yerine getirecek olan vatan evlatlarına kolaylık sağlayan internet askere gideceklerin yerini ve dönemini sorgulama imkanı sunmaktadır. Bu sorgulama ise devletin tüm bilgilerini tek bir kanalda birleştirmesi ve buna uygun sorgulama sistemi oluşturması ile oluşmuştur. Askerlik sorgulama e-devlet üzerinden yapılabildiği gibi, sitemiz üzerinden de, şifre derdi olmadan ve sorunsuz bir şekilde yapılabilmektedir.

Askerlik süreçleri ile ilgili sorgulama ve bilgi alışverişi günümüzde artık online bir şekilde yapılabilmektedir. Askerliksorgulanet sayfasından ssizler de askerliğiniz ile ilgili bilgi almak ve askerliğinizin nereye çıktığı ile ilgili detaylı sorgulama yapmak isterseniz bu mecradan kısa süre içerisinde sisteme sizlerin istediği bilgileri girerek öğrenme işlemini yapabilirsiniz. Askeriyedeki bilgilere göre sürecin sizin açınızdan kısa dönem mi uzun dönem mi veya diğer süreçler ile ilgili mi  b konuda bilgi elde etmek gerçekten de son derece önemlidir.

Askerlik yaptığınız dönemde, bu süre içine dahil olan günler, sigorta ödemeleriniz için borç olarak sayılmaktadır. Bu borçları ödediğiniz takdirde ise, emekli olma süreniz öne çekilmektedir. Askerlik borçlanması sorgulama işlemleriniz için de yine sitemizi kullanabilir, ne kadar süre borcunuz olduğunu saniyeler içinde öğrenebilirsiniz. Bu sorgulama işlemleriniz için, TC kimlik numaranızı kullanmanız yeterli olacaktır.

Sitemizde kullanmış olduğunuz bilgiler, özel olarak korunmakta ve asla 3. Şahıslar ile paylaşılmamaktadır. Siz de hemen sitemizi ziyaret ederek, aklınızdaki tüm soruların cevabını alabilirsiniz. Aşağıda ne zaman askere gideceğim ve askerliğim süreç olarak ne kadar sürecek ile ilgili çok sayıda bilgiler elde edebileceğiniz bir mecra üzerinden sizlere tüm bilgileri sunacağız. Bu sayfayı kullanarak kısa dönem uzun dönem ve diğer detaylar e devlet resmi sayfasından şifresiz olarak öğrenilebilmektedir. Bu hesaplama ve sorgulama işlemlerinde sadece askerliğin ne kadar süreç içerisinde çıktığı değil aynı zamanda süreç içerisinde hangi tüm askerlik hesaplama işleminin de yapılacağı sisteme entegre edilebilmektedir. Sizler de bu konuda detaylı bir şekilde askerlik bilgilerini sisteme girebilirsiniz.

Kaynak: http://www.askerliksorgula.net/

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası