Ege Postası
Geri

Aslan uçanyol açılışında ön sırada

CHP Çiğli belediye başkan aday adayı inşaat mühendisi Hasan ARSLAN uçanyol açılışında ekibi ile ön saflarda yerini aldı...
Aslan uçanyol açılışında ön sırada
Haberler / Yerel Politika
17 Aralık 2013 Salı 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yeşildere caddesine viyadük ile bağlanarak Buca üzerinden otogara bağlantı sağlayacak ekspres güzergahın 1.3 km.lik bölümünün açılışı bugün büyük bir törenle yapılmıştır. 35 metre viyadük yüksekliği nedeni ile halk arasında ( UÇANYOL ) olarak bilinen ve İzmir büyükşehir belediyesinin en önemli projeleri içinde yer alan viyadüğün açılışı adeta CHP nin mitingine dönüşmüştür.

CHP kurmayları yanısıra, İzmir milletvekillerininde yalnız bırakmadığı CHP İzmir merkez ve ilçe yöneticileri ile tüm İzmir CHP lileri ve çok kalabalık bir halk topluluğu açılışı şenlendirmiştir. Bu arada Ergenekon davasından 34 yıl 8 ay hapis cezası alan ancak, 09 aralık 2013 tarihinde tahliye edilen 24 ncü dönem İzmir milletvekili Mustafa BALBAY açılışta tüm İzmirlilerin ilgi ve coşkulu sevgileri ile karşılanmıştır.

Açılışa tam kadro ekibi ile katılan CHP Çiğli belediye başkan aday adayı inşaat mühendisi Hasan ARSLAN bizzat Mustafa BALBAY 'a ekibi ile birlikte geçmiş olsun dileklerini sunarak, kendilerini İzmir halkı içinde görmekten duydukları mutluluğu dile getirmiştir. Bu konuda gazetemize bir açıklama yapan deneyimli siyasetçi ARSLAN ;

" Bugün İzmir ilimizde büyük bir projenin açılışını yapmış bulunuyoruz. Buca trafiği başta olmak üzere İzmir ana arterlerine rahat bir nefes aldıracak olan ve 35 milyon liraya yakın maliyeti ile İzmir Büyük şehir belediyesinin en prestijli projelerinden olan viyadük İzmire bir gerdanlık gibi yakışmıştır. Bu, başta biz CHP liler olmak üzere tüm İzmir halkını çok mutlu etmiştir. Bu mutluluğumuzun bir büyük halkasıda ; AKP hükümetinin senaristliğini yaptığı, kendilerine biat etmeyen, Atatürkçü, laik, Cumhuriyet sevdalılarına karşı başlatılan sindirme harekatı içerisinde, Ergenekon davası suçlamasıyla yargılanan, 34 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan ancak her ne hikmetse bir anda 09 aralık 2013 tarihinde tahliyesine karar verilen İzmir milletvekilimiz Mustafa BALBAY'ıda aramızda görmek bizler kadar tüm Cumhuriyet sevdalılarınada büyük bir mutluluk yaşatmıştır.

AKP 'nin entrikaları ile halen cezaevlerinde tutulan diğer milletvekilleri,gazeteciler, aydın düşünürler, askerler ve tüm mağdurlarımızın bir an önce o karanlıktan çıkarak,ait oldukları yerlere kavuşmaları tek dileğimizdir.

Yerelde İzmir ilindeki ezici üstünlüğümüzü bu yerel seçimlerde de artırarak devam ettireceğimize, akabinde 2015 genel seçimlerinde yurdumuzu AKP nin karanlık, ötekileştirici ve ayrımcı yönetiminden kurtaracağımıza inancım tamdır. Çiğli ilçesinde de bizler yılmadan,yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adaylığımızın açıklanması ile birlikte bizlere inancı tam olan Çiğli halkının desteği ile oyumuzu kat kat artırarak CHP nin yenilmez bir armada olduğunu bir kez daha kanıtlayacağız, buna söz veriyorum " dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası